Vállalatunk és az ország versenyképességét, egyben sikerét is meghatározza a megfelelő és képzett munkaerő megléte. Felelősek vagyunk a nálunk meglévő tudás fiatalabb nemzedékkel történő megosztásáért, akik felnövekedve akár a vállalatunk, akár az iparág szakmaiságát, folyamatos fejlődését és sikerét erősíthetik. Éppen ezért a Magyar Suzuki Zrt. hosszútávi célja, hogy együttműködjön országos és regionális oktatási intézményekkel, illetve olyan helyi szakiskolákkal, amelyek hazai mérnöki, műszaki szakembergárdánk utánpótlását szolgálják.

Oktatás

 

Magyar Innovációs Szövetség

Az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt minden alkalommal, az EU-versenyek célkitűzéseivel és szabályaival összhangban hirdetik meg. A verseny szervezőinek célja az ígéretes fiatal tehetségek fejlődéséhez hozzájáruljon, a fiatalok figyelmét a tudomány, a technológia és a kutatás-fejlesztés területére irányítsa. 

 

Ovisok is lehetnek életmentők

A gyermekek oktatását nem lehet elég korán elkezdeni. Ebben a programban az 5-6 éves gyermekek megtanulják, hogyan kell felismerni a vészhelyzetet, és ha valaki eszméletlen hogyan kell felhívni a mentőket. A program Esztergom óvodáiban kerül megrendezésre.