Legfrissebb hírek

Programok az egész családnak - Akkor és most Jármű Expo

Két év kihagyás után ötödik alkalommal rendezik meg az „Akkor és most Jármű Expót” Esztergomban április 30-án és május 1-jén, ahol múlt és jelen autóit, motorkerékpárjait, lovaskocsikat, kerékpárokat és hajókülönlegességeket állítanak ki. Az ország legnagyobb tematikus, ingyenes járműkiállításán a családi programok és különböző stílusú koncertek mellett az érdeklődők találkozhatnak a Dakar-ralin résztvevő versenyzőkkel, és megcsodálhatják a Kis-Dunán a lampionos vízi karnevált.

Bővebben…

Szemétszedéssel ünnepelte a Föld Napját a Magyar Suzuki Zrt. marine üzletága

A Magyar Suzuki marine üzletága szemétszedő akciót és a környezetvédelemhez kapcsolódó programokat szervezett Esztergomban 2022. április 22-én, a Föld Napján. A vállalat a Clean Up the World nemzetközi projekthez kapcsolódva összesen 1 konténernyi hulladéktól tisztította meg a kedvelt pihenőhelyet, az esztergomi Palatinus-tó északkeleti partját.

Bővebben…

Ismét Suzuki modell lett az év közönségkedvence

Újabb sikert könyvelhet el a Magyar Suzuki Zrt.. Az Autós Nagykoalíció és a Járműipar.hu által harmadik alkalommal meghirdetett Év Magyar Autója verseny közönségdíját a Suzuki S-Cross nyerte el, az Év Magyar Autója 2022 kategóriában pedig a képzeletbeli dobogó második helyét foglalhatta el.

Bővebben…

Közösen fejleszt repülő autót a Suzuki és a SkyDrive

A Suzuki Motor Corporation és a repülő autók (eVTOL) gyártásával és teherszállító drónok fejlesztésével foglalkozó SkyDrive Inc. 2022. március 22-én közösen jelentette be Tokióban, hogy partnerséget kötnek repülő autók fejlesztésére, gyártására, valamint kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Bővebben…