Legfrissebb hírek

Végre megérkezett: Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája. A magyar utcakép meghatározó személyautója a dinamikus hibrid hajtásnak, a magas üléspozíciónak, a tágas utas- és csomagtérnek, valamint a számos vezetéstámogató rendszernek köszönhetően tökéletes mobilitási eszközt biztosít a MOL közösségi autómegosztójának felhasználói számára.

Bővebben…

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. A Magyar Suzuki esztergomi gyárában legördült a gyártósorról a négymilliomodik autó, egy elefántcsont-kozmikus fekete gyöngymetál színű, GLX felszereltségű Vitara. A gyártóvállalat három évtizedes múltja során nagy utat tett meg: 1992-ben öt hónap alatt készült el 970 gépjármű, ma egy nap alatt 650 autót gyártanak az esztergomi üzemben. A 32 év alatt összesen hétféle modell készült Esztergomban és ma már 123 országba exportálják az itthon gyártott S-CROSS és Vitara gépjárműveket.

1992 – 1996 – 2002 - 2006 – 2008 - 2011 – 2014 – 2017 – 2020 - 2024

Bővebben…

Osamu Suzukit beválasztották az autóipari hírességek csarnokába

A Suzuki Motor Corporation korábbi elnök-vezérigazgatóját, a cégcsoport jelenlegi vezető tanácsadóját, Osamu Suzukit beválasztották az autóipari hírességek csarnokába. A Motoring Hall of Fame (MHOF) a News Press és a London Motor Show együttműködésével olyan járműipari szakembereket tisztel meg a tagsággal, akik munkájukkal aktívan hozzájárultak a nemzetközi autópiac formálásához.

Bővebben…

Díjat kapott a Magyar Suzuki az Egészségút programjáért

Az idén negyedik alkalommal rendezték meg a DoingGood - CSR Awardot, amellyel szeretnék felhívni a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás jelentőségére. Évről évre fontos cél az is, hogy a vállalatok megoszthassák egymással a CSR-kampányaik tapasztalatait és a legjobb gyakorlataikat, ezáltal inspirálva egymást egy társadalmilag tudatos működésre. A döntőbe összesen 27 pályamunka érkezett, a zsűri közülük választotta ki a győzteseket, illetve azokat, akik okleveles elismerésben részesültek.

Bővebben…