Legfrissebb hírek

Duális képzést indít a Magyar Suzuki

Bejegyezte a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Suzukit a duális képzések akkreditált partnerszervezetei közé, így idén szeptembertől megkezdődhet az együttműködés az első kiválasztott iskolával. Az esztergomi gyártóvállalat a Bottyán János Technikum középiskolásainak szakmai, gyakorlati képzését vállalja, de a tervek szerint további szakiskolák is bekerülhetnek a programba.

Bővebben…

Milyen fejlesztéseket tervez a Suzuki Motor Corporation 2030-ig?

A Suzuki Motor Corporation ismertette, milyen növekedési stratégiát kíván megvalósítani 2030-ig. A Suzuki Csoport célja, hogy hozzájáruljon egy karbonsemleges társadalom létrejöttéhez és segítse a feltörekvő országok gazdasági növekedését. Üzleti tevékenységének központja azonban továbbra is Japán, India és az európai régió marad. Japánban már az idei, Európában pedig a 2024-es költségvetési évben, azaz 2025. március 31-ig érkeznek az első elektromos Suzuki-modellek. (Minden, a szövegben szereplő évszám költségvetési évet jelent, azaz az adott év április 1. és az azt következő év március 31. közötti időszakot öleli fel.)

Bővebben…

A gazdaságfejlesztési miniszter a Magyar Suzukival egyeztetett

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a hivatalában fogadta Atsumi Masato-t, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatóját 2023. február 20-án. A felek a vállalat nemzetgazdaságban betöltött szerepéről, jövőjéről, az aktuális gazdasági folyamatokról, illetve az új iparstratégiáról egyeztettek.

Bővebben…

10 millió jennel támogatja a Suzuki Csoport a törökországi földrengés károsultjait

A Suzuki Motor Corporation őszinte részvétét fejezi ki azoknak, akiknek szerettei életüket vesztették a délkelet-törökországi földrengésben és mély együttérzéssel adózik a katasztrófa minden érintettje iránt. A Suzuki Csoport úgy döntött, hogy 10 millió jent (26,7 millió forint) adományoz a károsultak megsegítésére. Gyors felépülést kívánunk az érintett területen élőnek!

Bővebben…

Átadták a Suzuki Arénát

Másfél évvel a munkálatok megkezdése után február 4-én átadták Esztergomban a Prímás-szigeten az új városi sportcsarnokot, a Suzuki Arénát.

Bővebben…