A Suzuki anyavállalat filozófiájával és magatartási kódexével összhangban a Magyar Suzuki alapvető célkitűzése, hogy a lehető legtöbb ember számára tegye elérhetővé a biztonságos vezetés élményét. Ezért, legyen szó gyártási folyamatokról, megbízható járművekről, vagy közlekedésbiztonságról, a Suzuki folyamatosan dolgozik a legmagasabb fokú biztonság elérésén. Dolgozóink és partnereink segítségével rendszeresen optimalizáljuk a munkafolyamatainkat. Vállalatunk a kezdetek óta együttműködést folytat több regionális, segítségnyújtó egyesülettel, melyeken keresztül célunk a lakosság hosszú távú edukációja.

2023-ban támogatott események

Együtt az utakon

A Magyar Suzuki évek óta elkötelezett a biztonságos közlekedés mellett. 2022-ben elindítottuk az "Együtt az utakon" elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányunkat. A hosszútávú kezdemélnyezés célja, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a biztonságos és kulturált közlekedés mindannyiunk közös felelőssége az utakon. Véleményvezérek és szakértők segítségével megalkottuk az előzékenységi KRESZ-t. Ez a 14 pont kiegészíti a KRESZ-t, inkább az emberi érzelmekre hatnak, alkalmazásuk közben pedig tekintettel vagyunk a közlekedés többi résztvevőjére is. Még több információért látogass el az Együtt az utakon kampány oldalára.

Bővebben…

Korábbi években támogatott események

Motorversennyel a biztonságos közlekedésért

A Suzuki rendőrökkel, polgárőrökkel, mentősökkel közösen figyelmeztet a körültekintő közlekedés fontosságára. Jótékonysági motoros teljesítménytúrával és közlekedésbiztonsági családi nappal hívta fel a figyelmet a Szentendrei Városi Baleset-megelőzési Bizottság és az Esztergomi Rendőrkapitányság a biztonságos közlekedés fontosságára a Dunakanyarban. A rendőrök, polgárőrök, mentők és civilek összefogásával megvalósuló Egy nap, egy út! edukációs program védnöke a Magyar Suzuki Zrt. volt.

Bővebben…

Suzuki kisautóval tanulják a közlekedést a kicsik Esztergomban

Speciális, gyermekek részére készített Suzuki kisautóval támogatja a 6-12 éves korosztály közlekedésbiztonsági oktatását a Magyar Suzuki Zrt. A kifejezetten erre a célra gyártott mini Vitara modelleket a március 30-án megnyíló Esztergomi Gyermek Autós Közlekedési Parkban próbálhatják ki először a kisiskolások. A helyi kezdeményezés célja, hogy a legkisebbek játszva sajátíthassák el a fontos közlekedési és balesetmegelőzési ismereteket.

Bővebben…

A biztonságos közlekedést nem lehet elég korán kezdeni!

Tizedik éve támogatja a Magyar Suzuki Zrt. az Esztergomi Angyalkert Óvodát, amely éppen most ünnepli 145 éves fennállását. A nagy múltú intézmény 2007 óta gondoskodik a gyár munkarendjéhez igazodva az ott dolgozók gyermekeiről. A jeles esemény alkalmából a Suzuki mint felelős autógyártó a közlekedésbiztonság jegyében interaktív játékokat és improvizációs programokat szervezett a kicsiknek.

Bővebben…

Légzsákok robbantak fel az esztergomi Széchenyi téren

Közlekedésbiztonsági Napot tartott pénteken a Suzuki az Esztergomi Rendőrkapitányság, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és más szervezetek részvételével a város főterén. A rendezvény látványos bemutatókkal, filmvetítéssel és előadásokkal hívta fel a figyelmet a biztonságos autós és kerékpáros közlekedés, valamint a tűzmegelőzés fontosságára.

CSR2016_2
Bővebben…

FelkészülTÉL? 2014

Három helyszínen ingyen vizsgáltathatják meg rendőrségi szakemberekkel az autóikat az esztergomiak és az arra járók, hogy a jármű megfelel-e a téli közlekedés követelményeinek. A rendőrség közlekedési szakterületen szolgáló kollégái most olyan hibákra is felhívják a figyelmet, amilyenekért a forgalomban bírságolnának. A Suzuki és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közös akciójának célja a térség közlekedésbiztonságának javítása.

Bővebben…