Ügyfélszolgálat

Ha kérdése, észrevétele van a Suzuki termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban, hívja a +36 1 236 7577-es telefonszámot munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@suzuki.hu címre.

A gyorsabb és hatékonyabb ügyintézéshez munkatársainknak további adatokra lesz szükségük. Kérjük, készítse elő gépjárműve forgalmi engedélyét, adja meg gépjárműve alvázszámát, rendszámát és – amennyiben szükséges – a gépjárművét értékesítő márkakereskedés vagy a megkeresés kapcsán érintett márkaszerviz nevét, továbbá gépjárműve aktuális kilométeróra-állását.

Megkeresésére munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak.

Kérjük, ne használja az ügyfélszolgálati elérhetőségeket szponzorációs kérések, ajánlatok küldésére! Az ilyen témájú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni, ezeket a leveleket automatikusan töröljük. Az ügyfélszolgálat rendeltetése, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleink eljuttathassák a Magyar Suzuki Zrt.-hez a termékekkel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Suzuki ügyfélszolgálatának használatával Ön egyidejűleg hozzájárul a megadott adatok kezeléséhez.