HR-üzenet


A Suzuki Motor Corporation 1991 óta van jelen Magyarországon, és több mint húsz éve gyárt kis- és középkategóriás gépjárműveket a hazai és nemzetközi piacok számára. A rendszerváltás után a Magyar Suzuki Zrt. kezdte újra hazánkban a személygépkocsik gyártását, és mára az ország egyik vezető járműipari vállalatává vált.

A Suzuki vállalatcsoport fő működési értékeit mind Japánban, mind Magyarországon az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőség, az állandó újításokat elváró vállalati légkör, a csapatmunka fontossága és önmagunk folyamatos fejlesztése jelenti.

A kitűzött célok elérése, a kiváló minőségű gépjárművek előállítása csakis gondos munkával, nagy odafigyeléssel teremthető meg, ennek elérésében és biztosításában pedig az emberi erőforrásnak, a szaktudásnak és a technológiának van a legnagyobb szerepe.

Minden egyes kollégánknak egyaránt és egyformán elkötelezettnek kell lennie a minőségi munkavégzés, a folyamatos fejlődés és a fejlesztés iránt.

Ennek megfelelően vállalatunk olyan munkatársakat keres, akik a legkiválóbb, legelhivatottabb munkavállalóink lesznek, és akiknek a segítségével ügyfeleink számára továbbra is kimagasló színvonalú és minőségű terméket és szolgáltatást nyújthatunk.

A hozzánk csatlakozó kollégáknak nemcsak biztos munkahelyet, de folyamatos fejlődésük érdekében sokrétű képzési lehetőséget is biztosítunk, hogy a legnagyobb szakmai kihívásoknak is megfeleljenek, mind a gyorsan fejlődő járműipari-műszaki technológiák, mind a munkánkhoz elengedhetetlenül szükséges kulcskompetenciák tekintetében.

Ha szeretnél Magyarország egyik legnagyobb vállalatánál dolgozni, és úgy gondolod, hogy megvannak benned azok a képességek, amelyek biztosítják, hogy csapatunk hasznos tagja legyél, folyamatosan kísérd figyelemmel karrieroldalunkat, tudj meg rólunk minél többet, és csatlakozz hozzánk, hogy a jövőben együtt gyárthassuk a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő minőségű Suzuki gépjárműveket.

Emberi Erőforrás és Társasági Támogatások Osztály