Esélyegyenlőség 2014

 

Felelősséggel tartozunk sok mindenért, de leginkább egymásért. Azokért az embertársainkért, akik helyzetüknél fogva hátránnyal indulnak az életben. Mi a Magyar Suzuki Zrt.-nél azon vagyunk, hogy igenis biztosítsuk az esélyek egyenlőségét, ne tegyünk különbséget embertársaink között. Ugyanilyen fontosnak, kiemelten támogatandónak tartjuk, hogy több lehetőséget, esélyt biztosítsunk azoknak, akik hátrányban vannak. A mi közreműködésünkkel is bebizonyíthatják, képesek a teljes saját élet megélésére, a boldogságra. Számunkra nem is lehet ennél fontosabb feladat.

 

 

Társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk keretében legutóbb az alábbi intézményeket, alapítványokat támogattuk és támogatjuk:

 

Segítő-Társ Alapítvány

A Nyergesújfalun működő alapítvány a beteg gyermekeket és családjaikat segíti. Programokat szerveznek, terápiás foglalkozásokat tartanak, lelki és fizikai segítséget nyújtanak a betegség feldolgozásához, a mindennapi élethelyzetek megoldásához. Az alapítványt a Magyar Suzuki Zrt. 2013-ban pénzadományban részesítette.

 

Országos Mentőszolgálat

A 2013-as adományozás keretében a Magyar Suzuki dolgozói is hozzájárulhattak az esztergomi mentőállomás eszközbeszerzéséhez, egy légzésfigyelő berendezés megvásárlásához.

 

Feledékeny (Alzheimer-kórral és más emlékezetzavarral élő) Emberek Hozzátartozóinak Társasága

A társaság jótékonysági emlékkoncerteket szervez az Alzheimer-kórral élők támogatására minden év novemberében, Puskás Ferenc halálának évfordulóján.