Vitarát kapott az esztergomi rendőrség

A rendőrség és a Magyar Suzuki Zrt. régi keletű együttműködése keretében a hatóság újabb Suzuki Vitarát állíthat szolgálatba Esztergomban. A társaság egy vadonatúj járművet adott használatba a rend helyi őreinek, akik azonnal ki is próbálták a városi terepjárót.

Megbízható, tágas és remek terepezési képességekkel felruházott autóval eredhetnek a bűn nyomába a rendőrök mától Esztergomban és környékén, miután a Magyar Suzuki Zrt. egy vadonatúj Suzuki Vitarát adott használatba a helyi kapitányságnak. „A társaság és a helyi rendőrség kapcsolata régre nyúlik vissza. Meggyőződésünk, hogy a polgárőrségnek és a rendőrségnek átadott autóink is hozzájárultak ahhoz, hogy a város és környéke bűnüldözési statisztikái jobbak az országos átlagnál” – mondta Krisztián Róbert, a gyár operatív igazgatója az átadás alkalmával.

 

Farkas Gábor rendőr ezredes, a megyei főkapitányság vezetője elmondta, hogy menettulajdonságaival az új Vitara remekül illeszkedik a rendőrség gépjárműparkjába. A gyár új modelljének üzemanyag-felhasználása költséghatékony, az egyedülálló alváz-technológiának és a könnyített motornak köszönhetően a Vitara egyszerre gyors, strapabíró és biztonságos.

 

A Suzuki nemcsak a rendőrség támogatásával, hanem más módokon is hozzájárul Esztergom fejlődéséhez. A támogatott szervezetek közül a helyi kórház tavaly ősszel kapott egy S-CROSS modellt a cégtől, a téli felkészülés jegyében pedig közlekedésbiztonsági napot szervezett a Suzuki a városban. Most tavasszal a polgárőrség vehetett használatba egy másik Vitarát, amivel azóta is járőrőznek a lakosság nagy megelégedésére.

[IMAGEGALLERY]