Végre megérkezett: Suzukival erősít a MOL Limo

Februártól kategóriájában piacvezető Suzuki modellel, a Vitarával bővül a MOL Limo flottája. A magyar utcakép meghatározó személyautója a dinamikus hibrid hajtásnak, a magas üléspozíciónak, a tágas utas- és csomagtérnek, valamint a számos vezetéstámogató rendszernek köszönhetően tökéletes mobilitási eszközt biztosít a MOL közösségi autómegosztójának felhasználói számára.

Február 10-től új fejezet kezdődik a Magyar Suzuki életében, hiszen Vitarák érkeznek a MOL Limo flottájába, ezzel a közönségkedvenc modell a közösségi autózást választók életében is segítséget nyújt a hétköznapi ügyintézésben.

A Vitara népszerűségében nagy szerepet játszik a karakteres, könnyen felismerhető formavilága, a belső tér praktikus kialakítása, valamint a gépháztető alatt megbújó, nagy teljesítményű, ellenben alacsony fogyasztású és széndioxid-kibocsátású Boosterjet motor, amely csekély fordulaton leadott nagy vonóerejével biztonságos és dinamikus, takarékosan működik és az autópályán is csendes. Az üzemanyag- és energiahatékonyságot tovább növeli a lágy hibrid rendszer, amely működését egy kompakt villanymotor és egy lítiumion akkumulátor segíti.


A kategóriatársak közül továbbra is kiemeli a Vitarát az a számos vezetéstámogató rendszer, amely még biztonságosabbá teszi az autóvezetést. A kombinált érzékelős vészfékasszisztens ütközésveszély esetén figyelmeztet, sőt, ha fokozott veszély áll fenn, a fékerő megnövelésével vagy akár automatikus fékezéssel is segít elkerülni a bajt. A hátsó keresztirányú forgalmat figyelő érzékelő 180 fokban pásztázza a mögöttünk elhaladó járműveket és vész esetén hang- és fényjelzést ad a sofőrnek. Hosszú utakon jól jön a sávelhagyásra való figyelmeztetés és a sávtartás, amely 60 km/óra feletti sebességnél hang- és fényjelzéssel, valamint a kormány rezgésével értesíti a vezetőt, míg a sávtartó rendszer észleli, ha az autó elhagyja a sávot és automatikusan korrigál, ezzel megelőzve a kisodródást. A forgalmi jelzéseket felismerő kamera pedig segít a vezetőnek a közlekedési táblákat beazonosítani. Így nem csak a balesetmentes, hanem a szabályos közlekedést is támogatja az autó.

A MOL Limo havi díjas felhasználói a 61 perc alatti utak esetén 250 Ft/km alapon vehetik igénybe a Vitarát, míg az alkalmi felhasználók kilométerenként 312 forintért. A Suzuki mindig készen áll a felfedezésekre, így akár hosszabb utakra vagy egy vidéki kiránduláshoz is kitűnő választás. A kilométerdíjas bérlési konstrukció mellett akár már napi 13.990 forinttól is elérhető az applikációban.

„Számunkra a felhasználóktól érkező visszajelzések kiemelten fontosak; a szolgáltatásunk folyamatos fejlesztéséhez elsődleges és szükséges információforrás. Ezeket, illetve a kihasználtsági adatokat tekintve a flotta bővítéséhez a hibrid meghajtású autókat tekintjük jelenleg a legmegfelelőbbnek, ehhez pedig remek partnernek bizonyul a Magyar Suzuki. Bízunk abban, hogy a MOL Limo flottába most érkező hibrid Suzuki Vitara személyautók praktikussága és a biztonságos vezetést támogató rendszere egy új kedvenccé válik majd a közösségi autózást választóknak.” - mondta el Vető Bálint, a MOL Limo ügyvezető igazgatója az új autók kapcsán.

„A Suzuki alapértékeihez hozzátartozik, hogy mindenhol, mindenkinek, akinek hétköznapi közlekedési eszközre van szüksége, biztosítsuk a saját autó okozta örömöt. A partneri együttműködés által mostantól minden eddiginél több embernek tudjuk megkönnyíteni a mindennapjait. Hisszük, hogy a Vitara praktikumának, dinamikus hajtásának és üzemanyagtakarékos hibrid rendszerének köszönhetően mosolyt csal majd a MOL Limo felhasználói arcára” – mondta Varga András, a Magyar Suzuki Zrt. marketing vezetője.