Új brand a gépjármű finanszírozásban

Hét évre szóló vevői finanszírozási megállapodást kötött a Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. A megállapodás keretében a Suzuki gépjárművet vásárló ügyfelek számára „Suzuki Finanszírozás” néven nyújt kedvező finanszírozási konstrukciókat a Merkantil Bank.

 

 

Hét évre szóló vevői finanszírozási megállapodást írt alá a Merkantil Bank Zrt. és a Magyar Suzuki Zrt. november 2-án.

„A Magyar Suzuki Zrt. a megállapodás aláírásával folyamatosan biztosítani tudja ügyfelei részére a versenyképes, attraktív finanszírozási konstrukciókat. A Merkantil Bank a hazai gépjármű-finanszírozási piac legnagyobb szereplője, így pénzügyi szolgáltatásai is rendkívül kedvezőek – indokolta az együttműködést Krisztián Róbert, a Magyar Suzuki Zrt. operatív igazgatója. – A vonzó finanszírozási konstrukcióktól a Suzuki eladásainak további dinamikus növekedését reméljük.”

„A stratégiai együttműködési megállapodás a Merkantil Bank számára meghatározó finanszírozói pozíciót biztosít a Suzuki-piacon. A Bank a jövőben »Suzuki Finanszírozás« márkanéven nyújtja pénzügyi szolgáltatásait a Suzukit vásárló ügyfelek részére” – hangzott el az aláírás alkalmával dr. Szaniszló Norbert vezérigazgató helyettestől.

A megállapodás a felek közötti stratégiai együttműködés folytatása. A Merkantil Bank 2003 óta nyújt rendkívül kedvező gépjárműhiteleket a Suzuki vásárlóinak. A megállapodással egyidejűleg megszűnik a Bank, a Suzuki és az Itochu 2003-ban létrehozott közös pénzügyi szolgáltató vállalata, a Suzuki Pénzügyi Szolgáltató Zrt.