Téli abroncsot nyertek a legfelkészültebbek a Suzuki és a rendőrség közlekedésbiztonsági játékán

Átvették nyereményüket azok az autósok, akik a Magyar Suzuki Zrt. és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság FelkészülTÉL? akciójának kvízjátékában téli autógumi-készletet nyertek. A díjátadót Esztergom-Kertvárosban, a Suzuki Világ autókereskedésben tartották csütörtökön.

 

 

A Suzuki és a rendőrség három különböző helyszínen megrendezett FelkészülTÉL? akciójában november 22-én több száz esztergomi és környékbeli vett részt. A hatóság munkatársai a háromórás program során ingyenesen vizsgálták át az érdeklődők autóit, hogy megállapítsák, megfelelnek-e a téli közlekedés követelményeinek. A Tesco parkolójában, a Park Center Aldi felőli parkolójában, valamint a bazilika alsó, ingyenes parkolójában a rendőrségi szakemberek olyan hibákra is felhívták az autósok figyelmét, amelyek miatt a forgalomban bírságolni szoktak.

 

A programot a téli felkészüléshez és a közlekedésbiztonsághoz kapcsolódó nyereményjáték színesítette. Azok között, akik az akció helyszínein helyesen töltötték ki a FelkészülTÉL? kvízt, a szervezők helyszínenként egy-egy téli abroncskészletet, továbbá a rendőrség által összeállított ajándékcsomagokat sorsoltak ki. A nyertesek december 17-én vették át nyereményeiket ünnepélyes keretek között az esztergomi Suzuki Világ szalonban. A fődíjakat Kovács Zoltán, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság alezredese adta át.

 

„Igazán sikeres volt a rendezvény, hiszen kollégáink néhány óra alatt rengeteg kérdésre válaszoltak, illetve adtak tanácsot a téli felkészüléssel és a közlekedésbiztonsággal kapcsolatban. Bízunk benne, hogy a jövőben további közös akciókat szervezhetünk a Magyar Suzuki Zrt.-vel” – mondta Buóczné Miklán Erzsébet rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára a programmal kapcsolatban.

 

„Üzleti tevékenysége mellett a Magyar Suzuki Zrt. megalapítása óta fontosnak tartja a helyi közösséggel való együttműködést. A megyei rendőrséggel karöltve most a térségben élő autósoknak nyújtottunk segítséget a téli felkészüléshez. Bízunk benne, hogy az akcióval hozzá tudtunk járulni a közlekedés biztonságának javításához szűkebb hazánkban, Esztergomban és környékén. Külön gratulálunk azoknak a felkészült járművezetőknek, akiknek a szerencse is kedvezett a sorsoláson! – mondta Ruska Viktória, a vállalat kommunikációs vezetője.

 

A novemberi rendezvény képgalériája elérhető itt.

 

[IMAGEGALLERY]