Szolnokon is integet a macska

Újabb taggal bővült a Suzuki magyarországi értékesítési hálózata. A szolnoki Ring Autóház mostantól a márka képviseletét is ellátja.

Suzuki gépkocsikat is forgalmaz mostantól a szolnoki Ring Autóház.

 

A február 27-én tartott nyitóünnepségen a márkakereskedés ügyvezetője, Retkes Péter a Magyar Suzuki Zrt. képviselőitől, Krisztián Róbert operatív igazgatótól és Tóth Péter kereskedelmi igazgatótól vette át a japán érdekeltségű kereskedések elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát. Az eseményen Szolnok városát Szabó István alpolgármester képviselte.

 

A Ring Autóház 1996 óta foglalkozik autókereskedelemmel és szervizeléssel. A cégnek saját kiépített műszaki- és eredetvizsga-állomása is van. „Tevékenységünkkel elsősorban a lakosság igényeire koncentrálunk, de fontos számunkra a kis- és középvállalkozások kiszolgálása is. Szervizünk 2009 óta márkafüggetlen műhelyként üzemel” – mondta el Retkes Péter.

 

„A Magyar Suzuki modellstratégiája átalakuláson megy keresztül. Nemcsak Európában és a világban, de belföldön is sikeres a márka középkategóriás autója, az Esztergomban gyártott S-CROSS. A napokban kezdődik a Suzuki legújabb modellje, a teljesen megújult Vitara forgalmazása a szalonokban. Ezek a modellek, azon túl, hogy méretüknél és felszereltségüknél fogva családi autónak is tökéletesek, a cégek számára is ésszerű választást jelentenek flottaautóként. Felfutásra számítunk, az értékesítési és szervizpontokra jelentős szerep vár a privát ügyfelek és a vállalkozások kiszolgálásában” – hangsúlyozta Krisztián Róbert.

 

A Suzuki 2014-ben 4735 járművet adott el Magyarországon, ami 20 százalékos bővülés a megelőző évhez képest, és az ötödik helyet jelenti a márkák rangsorában. A Magyarországon forgalmazott típusok közül a Suzuki rendelkezik a legkiterjedtebb kereskedői hálózattal. A gazdasági válság okozta átmeneti csökkenést követően az elmúlt két évben Tatabányán, Egerben, Csepelen, Esztergom-Kertvárosban és Fóton nyílt új értékesítő egység. A Ring Autóház a hazai hálózat 78. tagja.

[IMAGEGALLERY]