Suzuki-motorkereskedés nyílt Rákosmentén

A Budapest XVII. kerületében található Motor Center Gyulai mostantól a Suzuki motoros termékeit is forgalmazza. Ezzel egy tucatra nőtt a Suzuki motorkerékpár-szalonjainak száma az országban.

 

Suzuki motorkerékpárokat is forgalmaz ettől az évtől a rákosmentei Motor Center Gyulai. A kereskedés avatóünnepségén a szalagot a Gyulai-cégcsoport tulajdonosa, Gyulai Tamás és a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetője, Hársfalvi János vágta át.

 

„2015-ben Magyarország motorkerékpár-piaca 14 százalékkal bővült a megelőző évhez képest. A Suzuki 269 motort adott el az esztendő során, ami nagy előrelépés, 68 százalékos gyarapodás 2014-hez képest, amikor 160 kelt el a márka kétkerekűiből. A biztató eladási számok indokolttá teszik, hogy márkakereskedői hálózatunk újabb egységgel bővüljön, ezúttal Pesten” – mondta Hársfalvi János.

 

„A változó piaci környezetben csak az erős háttérrel rendelkező és megalapozott stratégiával működő cégek maradhatnak talpon. A közel 25 éves autóértékesítési tapasztalattal rendelkező Gyulai-cégcsoport a megújulás és bővülés útját választotta, amikor a Keresztúri úti felüljáró lábánál motorkereskedést nyitott Rákosmentén” – mondta Gyulai Tamás, aki a Suzuki csatlakozását a forgalmazott márkák köréhez kiemelten fontos állomásnak tartja a cég életében.

 

A szalagátvágást követően a Suzuki marketingigazgatója sok sikert kívánt a kereskedőnek, és átadta neki a Suzuki-kereskedések elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát.

 

A szalonavatót követően a hétvégén tesztnapot tartottak. Az érdeklődők a kereskedés tesztmotorparkjából olyan legendás és új modelleket próbálhattak ki, mint a nagy teljesítményű sportmotorok királyát, a Hayabusát és a „viharban lesújtó villámot”, az Inazumát.

 

A Motor Center Gyulai különböző banki finanszírozási konstrukciókkal, illetve a meglévő motorkerékpárok, robogók beszámításával támogatja vásárlóit. Az új motorok értékesítésén túl szervizszolgáltatással, műszaki vizsgáztatással és alkatrészek értékesítésével is ügyfelei rendelkezésére áll.

 

A Motor Center Gyulai a márka tizenkettedik motorkerékpárokat forgalmazó márkakereskedése az országban.

[IMAGEGALLERY]