Rekordrészvétellel zárult a Magyar Suzuki Zrt. Családi Napja

Életre szóló élményekkel gazdagította dolgozóit a vállalat

Rekordszámú, 8 000 résztvevő, több tucat színes program és 4 élőkoncert: óriási sikerrel zárult a Magyar Suzuki Zrt. idei Családi Napja. A vállalat életében különösen fontos szerepet tölt be a rendezvény, hiszen remek alkalom arra, hogy elismerését és megbecsülését fejezze ki valamennyi munkatársa felé. Fontos kiemelni, hogy a dolgozók 71%-a több mint 10 éve a cég munkavállalója. Az 5-10-15-20-25 éves törzsgárda tagok köszöntése mellett emlékezetes pillanatokkal gazdagodhattak a suzukisok családtagjaikkal együtt.

Az összetartozás ünnepe
Szabadulószoba, VR játékok, lasertag, japán különlegességek, Megaring kalandpark, légvárvilág, mászófal: megannyi színes programmal várta több ezer dolgozóját a Magyar Suzuki Zrt. a „Kapcsolj rá Suzuki” Családi Napon szeptember 7-én, a Prímás-szigeten. A rendezvény célja minden évben, hogy a vállalat munkatársai a hétköznapokból kiszakadva együtt tölthessenek el egy önfeledt napot szeretteikkel, barátaikkal és kollégáikkal.

A minden korosztály igényeit figyelembe véve kialakított programok közül a hajókirándulás, illetve a városi vonatozások bizonyultak idén is a legvonzóbbnak, de a TNT és a JETLAG együttesek koncertjei is rendkívül népszerűek voltak. A bámulatos tűzijátékkal tarkított esti táncmulatságon pedig vidáman ünnepeltek, mulattak együtt kicsik és nagyok.

Suzukisnak lenni jó
Júliusban a Magyar Suzuki Zrt. 27 éves fennállásának legerősebb értékesítési hónapját zárta, minden negyedik eladott autó Suzuki volt, ami külön apropót szolgáltatott az ünneplésre, hiszen erre az eredményre minden egyes suzukis büszke lehet.

A Suzuki Családi Napja a munkatársak által átélt közös élmények mellett kiváló alkalom arra, hogy az 5-10-15-20-25 éve a vállalatnál dolgozó törzsgárda tagokat is díjazzák. A Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója, Yoshinobu Abe 354 dolgozónak köszönte meg személyesen a kitartó munkát.