Ráncfelvarrott Suzuki SX4 S-CROSS: erősebb, izgalmas, kifinomult

A Suzuki Motor Corporation a Párizsi Autószalonon büszkén mutatja be új, ráncfelvarrott SX4 S-CROSS modelljét, amely egy ferde hátú limuzin és egy városi terepjáró előnyeit ötvözi. A 2006-ban bemutatott SX4 méltó utódaként az SX4 S-CROSS a tervezést, a használhatóságot, a vezethetőséget és a környezeti szempontokat is új szintre emeli.

 

 

 

A ráncfelvarrás jelentős változtatásokat hoz a jármű orrának dizájnjában, emellett az autó újratervezett könnyűfém felniket és nagyobb gumikat kapott, amivel határozottabb terepjárós megjelenésre és dinamikára tett szert. A megújult belső tér fokozott minőségérzetet, kellemesebb utazási környezetet biztosít. Ami a motort illeti, az SX4 S-CROSS megkapta a Suzuki BOOSTERJET közvetlen befecskendezéses turbómotorját. Ez környezetbarát működést garantál dinamikus teljesítmény mellett.

 

Az erősebb, izgalmas, környezetkímélő ráncfelvarrott SX4 S-CROSS modellt a Magyar Suzuki Zrt. gyártja Magyarországon. Az eladások az európai piacokon idén nyáron indultak meg.

 

Külső formaterv

 

Az újjáalakított lökhárító, motorháztető és hűtőrács, az orr vonalvezetésének megemelése, az új könnyűfém felnik és a nagyobb gumik mind a határozottabb városi terepjárós megjelenést erősítik. A fényszórók új LED-világítása és a hátsó kombinált lámpák is élesebb, keskenyebb összképet mutatnak. A megújult színválaszték öt új karosszériaszín választását teszi lehetővé. A Bolygókék Gyöngyházmetál és az Ásványi Szürke Metál ragyogó fényes szín, megnyugtató finomsága kecsessé teszi az autó külső megjelenését. A Kanyonbarna Gyöngyházmetál és az Energikus Vörös Gyöngyházmetál ragyogó és élénk szín, tovább erősíti a városi terepjárós stílust.

 

Belső formaterv

 

Az utazást megnyugtató, igényes belső tér teszi igazán élvezetessé. Ennek érdekében fekete fényezést kaptak a hangrendszer díszítőelemei és a szellőzőnyílások, a műszerfal díszítései pedig krómbevonatot. A műszerfal puha borítása gazdagabb textúrájú, az üléshuzatok anyaga és mintája is a luxus érzését erősíti. A dinamikus külsővel harmonizáló nyugodt, elegáns belső térre a koronát az újragondolt műszerfal teszi fel.

 

Teljesítmény

 

Az SX4 S-CROSS a Suzuki 1.0 BOOSTERJET vagy 1.4 BOOSTERJET közvetlen befecskendezéses turbó benzinmotorjával rendelhető. Mindkét erőforrás teljesítmény és környezeti értékek terén is méltó a ráncfelvarrott modell külső megjelenéséhez. Az áttérés az előző modell fokozatmentes CVT sebességváltójáról az új hatfokozatú váltófüles automata váltóra tovább növeli az autó teljesítményét, közvetlenül érezhetővé teszi a gyorsulást és a váltásokat, egyúttal hatékonyabb váltást is eredményez.

[IMAGEGALLERY]