Megérkezett a Vitara Limited

Limitált Vitara modell kapható a hazai márkakereskedésekben a készlet erejéig, a még stílusosabb megjelenésért.

A tavalyi év legkeresettebb személygépkocsija - amely a hazai értékesítésben csúcsot döntött sport-szabadidő (SUV) kategóriában, és egyben az összes regisztrált személygépkocsi közt is a legnépszerűbb volt - mostantól speciális, limitált változatban kapható a Suzuki márkakereskedésekben. 

Az 1,6 benzines kéziváltós Vitara legmagasabb GLX felszereltségéhez a limitált változatban az autó belső terébe bronzszínű konzol, szellőző díszítés, első és hátsó ajtókárpit dísz, bronzzal varrott bőr kormány és üléskárpit, valamint kartámasz került. A karosszéria indigókék, kozmikus fekete és hűvös gyöngyházban pompázik, melyhez saját színű vagy galaktikus szürke tető választható, öt osztatú hűtőráccsal, és polírozott, bronz színezésű keréktárcsával.

A Vitara Limited modell azoknak készült, akik nem elégszenek meg a legmagasabb felszereltséggel, hanem szeretnének egyedi, stílusos, kifinomult és még elegánsabb Vitarát maguknak. A limitált modell elsőkerekes változata listaáron 5.110.00 forinttól kapható, de van metálfényes és összkerekes változat is, kizárólag a gyártott készlet erejéig.