Legördült a gyártósorról a 2,5 milliomodik magyar Suzuki

  Újabb mérföldkőhöz érkezett a járműgyártás Esztergomban: 2014. július 9-én legördült a gyártósorról a Magyar Suzuki gyártotta két és fél milliomodik gépkocsi. A harmadik generációs, 1200 köbcentis fehér Swift a magyar utakat rója majd.          

 

 

 

 

 

 

 

A Magyar Suzuki Zrt. – a cégcsoport egyetlen európai gyártóvállalata – huszonhárom éves történetét számos népszerű Suzuki-modellgeneráció fémjelzi. A kétmilliós darabszámot 2011-ben, a cég alapításának huszadik évfordulóján érte el a termelés. Most újabb jeles pillanat érkezett el a vállalat életében: az alkalmazottak odaadó munkájának köszönhetően legördült a sorról a két és fél milliomodik gépjármű, egy harmadik generációs, GL felszereltségű Swift. Az ünnepelt modell fehér színű, ötajtós, és 1,2 literes motorral, kézi váltóval, légkondicionálással van felszerelve.

 

A két és fél milliós gyártási szám elérése a Suzuki magyar ügyfelei számára is jó hír, a hazai kereskedők ugyanis különféle akciókkal kedveskednek az esemény apropóján. A mindössze 2,5%-os THM-es különleges ajánlat két Suzuki modellre terjed ki: a GL felszereltségű Swift most 2 799 000 forintért, a GLX felszereltségű SX4 2 899 000 forintért kapható zárt végű lízingkonstrukcióban, korlátozott számban, a készlet erejéig.