Ezeket a modelleket állítja ki a Suzuki Jakartában

A 2014. szeptember 18-án Jakartában megnyílt 22. Indonéz Nemzetközi Autókiállításon* a Suzuki Motor Corporation indonéziai leányvállalata, a PT. Suzuki Indomobil Motor (SIM) bemutatta a Karimun WagonR modell új, GS felszereltségű változatát. A seregszemlén a vállalat több referencia- és saját gyártásban készülő modellt vonultat fel.

*Sajtónap: szeptember 18., közönségnapok: szeptember 19–28.

 

A szeptember 18-án megtartott sajtótájékoztatón Toshihiro Suzuki ügyvezető alelnök elmondta: „2015 elején új gépkocsi-összeszerelő üzemet tervezünk nyitni a Greenland International Industrial Centerben. Ezzel indonéziai gyártókapacitásunk évi 250 ezer gépkocsira nő. A növekvő indonéz kereslet kielégítése mellett bővítjük exportunkat a környező ASEAN-országokba, illetve a világ más részeire is.”

 

A Karimun WagonR GS modellváltozat

Az 1000 köbcentiméteres Karimun WagonR GS modell a 2013 novemberétől kapható Karimun WagonR új változata. Az SIM által gyártott és forgalmazott kiskocsi megfelel az indonéz kormány LCGC (Low Cost Green Car – Olcsó Zöldautó) programjának. A japán WagonR Stingray kisautón alapuló jármű stílusos külsőt és prémiumminőségű fekete belsőt kapott. Vonzó lehet azoknak a fiatal tulajdonosoknak a számára is, akik életük első kocsiját vásárolják meg.

 

Kiállított modellek

Referenciamodellek:

SX4 S-CROSS, Celerio, Hustler

 

Saját gyártásban készülő modellek:

Karimun WagonR, Ertiga, Swift, Swift Sport, Splash, APV