Egy hajóban a Flaar és a Magyar Suzuki

Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Suzuki Zrt. és az innovatív hazai hajóépítő műhely, a Flaar Mérnöki Tervező és Szolgáltató Kft.

A Flaar Kft. fő profilja a sport-, verseny- és munkahajók gyártása. Hajóihoz a benzinüzemű motorokat kizárólag a Suzuki szállítja. A most megkötött hosszú távú stratégiai megállapodást piaci igény hívta életre: ezentúl a Flaar hajótesteket és a Suzuki hajómotorokat együtt, menetkész hajóként vehetik át az ügyfelek.

 

A megállapodás rögzíti az együttműködés alapjait, amelyek közül kiemelten fontos a közös termékfejlesztés, valamint az együttműködés során fejlesztett termékek értékesítésének kétoldalú támogatása. A továbbiakban a Flaar és a Suzuki márka közös marketingkommunikációval, kölcsönös védjegyhasználattal, együttes képzési programokkal erősíti egymást.

 

A hazai nagyközönség előtt a két márka ezentúl közösen jelenik meg a rendezvényeken és a kiállításokon.

 

A Magyar Suzuki Zrt. büszke a hazai és a nemzetközi hajózás motorizációjában betöltött szerepére, amit most újabb szintre emel a hazai Flaar Kft.-vel megkötött hosszú távú stratégiai megállapodás.