Autó az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak

Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház betegellátási tevékenységét ezentúl Suzuki gépkocsi segíti. A vadonatúj, 1,6-os benzines SX4 S-CROSS kulcsát Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese adta át a kórház főigazgató főorvosának, Dr. Kanász Gábornak.

A Magyar Suzuki Zrt. üzleti tevékenysége mellett megalapítása óta nagy gondot fordít a társadalmi szerepvállalásra, különös tekintettel a vállalat közvetlen környezetére és az esztergomi régióra. A vállalat a kezdetektől együttműködik kulturális, szociális és gazdasági környezetének szereplőivel, hiszen a saját dolgozók, az üzleti partnerek, a vásárlók, a helyi közösségek iránti elkötelezettség megtérülő befektetés, amely hosszú távon tovább növeli a vállalat versenyképességét és fenntarthatóságát.

 

Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház mindennapjait ezentúl a Magyar Suzuki által biztosított SX4 S-CROSS gépkocsi segíti. „Alapvetően a betegellátással kapcsolatos mindennapi szállítási feladatokhoz használjuk majd az autót” – mondta a kórház főigazgatója, Dr. Kanász Gábor aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos.

 

A Suzuki gépjárművei egyébként számos alapítvány, egyesület munkáját segítik: az Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek és Alapítványok Országos Szövetsége, a Szalmaszál a Hajléktalanokért Alapítvány, a Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Országos Katasztrófavédelem esztergomi tűzoltórészlege is használ Suzukit.

[IMAGEGALLERY]