A Suzuki IGNIS kompakt crossover a 2016-os Párizsi Autószalonon debütál Európában

Az új Ignis, egy elegáns és praktikus kompakt crossover modell, a 2016-os Párizsi Autószalonon (Mondial de l'Automobile) mutatkozik majd be Európában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kompaktautó-gyártás hosszú évtizedei alatt kialakult, egyedülálló Suzuki stílus és arculat néhány jellegzetes vonását kelti életre ismét az új Ignis. A minimalista dizájn friss, ám kétségtelenül suzukis külsőt kölcsönöz az autónak, amelytől a modell egyszerűen ikonikussá válik.

A modell környezetbarát technológiai megoldásai közül külön említést érdemel a merev, könnyű, új generációs padlólemez, valamint a kompakt és könnyű SHVS-t (Intelligens Hibrid Suzuki Jármű), amely plusz segítséget nyújt az elektromos motornak és hatékonyabbá teszi az akkumulátor-töltést.  Ezeknek köszönhetően a jó teljesítmény nem megy az üzemanyag-hatékonyság rovására.
Az új Ignis 2017 januárjától lesz kapható Európában.

 

A kiállítás másik különlegessége a ráncfelvarrott SX4 S-CROSS lesz, amelynek a megújult elülső dizájn és a minőségibb belső megoldások adnak erőteljesebb, mégis kifinomultabb karaktert. Az 1,0 literes és 1,4 literes, közvetlen befecskendezéses BOOSTERJET turbómotorok felváltják a korábbi 1,6-os benzinmotort.

További részletekért látogasson el a Suzuki sajtótájékoztatójára 2016. szeptember 29-én, 09: 00 órakor. A Suzuki standjának száma: 511., amely a kiállítócsarnok 1-es termében található (Párizs, Expo Porte de Versailles).

Bővebb információ: http://www.globalsuzuki.com/paris2016/

A sajtóesemény alatt a következő modellek tekinthetőek meg a helyszínen:

Autó: Vitara, Jimny, Baleno és Cervo (klasszikus modell 1977-ből, amely Európában SC100 néven volt forgalomban)

Motor: SV650 és MotoGP gép

Marine: DF300AP

A 2016. évi Párizsi Autószalont a sajtó munkatársai szeptember 29-én és 30-án látogathatják meg, majd október 1-től 16-ig a rendezvény megnyitja kapuit a nagyközönség előtt is.