A Magyar Suzuki is csatlakozott a TeSzedd programhoz

Környezetünk védelme közös felelősségünk. A Magyar Suzuki is fontosnak tartja, hogy csatlakozzon olyan programokhoz, amelyek a természet védelmét és megóvását segítik. Az esztergomi gyártóvállalat idén első alkalommal csatlakozott vállalati szinten a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” mozgalomhoz és 55 munkatársa, illetve családtagja összesen 65 zsák szemetet szedett össze.

Az idén 11. alkalommal meghirdetett TeSzedd! mozgalom hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési kezdeményezése. Az országos akciót évről évre azért szervezik, hogy erősítsék a környezettudatos gondolkodásmódot és együttes erővel szabadítsák meg a környezetet az illegálisan lerakott hulladéktól. A program elmúlt 10 éve alatt több ezer tonna illegálisan lerakott szeméttől tisztították meg az önkéntesek az országot.

A Magyar Suzuki munkatársai - sokan családtagjaikkal - a Suzuki Aréna, a Kis-Duna-part és a Duna-part környékét tisztították meg közösen a szeméttől. Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy az esztergomi gyártóvállalat önkéntes szemétszedésre vállalkozik. Saját programként, illetve csatlakozva a cégcsoport szintű Clean up the world kezdeményezéshez is rendszeresen szervez szemétszedő akciókat. Ennek köszönhetően, minden évben több konténernyi hulladéktól szabadítja meg munkatársainak és a meghívott iskoláknak köszönhetően Esztergom közkedvelt részeit.