Legfrissebb hírek

Elkészült a 3,5 milliomodik magyar Suzuki

3,5 millió Suzuki modell készült közel 30 év alatt a japán leányvállalat esztergomi üzemében, 123 országba. A nemzetközi autóipari vállalat hatalmas utat járt be Magyarországon az 1991-es kezdetektől az elért jubileumig, hiszen fél évszázad után elsőként hozta vissza az autógyártást Magyarországra és lett mára az ország 10. legnagyobb árbevételű vállalata. A 3,5 milliomodik autó a közönségkedvenc Vitara modell hibrid változata lett. A vállalat kizárólag 48 Voltos ISG technológiával felszerelt Suzuki Vitara és SX4 S-CROSS modelleket készít a magyar és az EU-s piac számára 2020-ban.

Bővebben…

Megérkezett a megújult Suzuki Swift

Megérkezett a Suzuki modellfrissítésen átesett sportos kialakítású kompakt kisautója a Swift.
A ráncfelvarrás során még vagányabb külsőt, megnövelt üzemanyag-hatékonyságot és további biztonsági funkciókat kapott az autó.

Bővebben…

A Suzuki bemutatja az új ACROSS modellt

Megérkezett a robosztus és sportos megjelenésű Suzuki ACROSS! A kifinomult plug-in hybrid rendszerrel és E-Four összkerékhajtással felszerelt modell kompromisszummentes teljesítményt és hatékonyságot biztosít egy teljesértékű modern SUV képességeivel és stílusával.

Bővebben…

A Magyar Suzuki csapata közösen is tesz a fenntartható jövőért

A Suzuki világszerte a fenntarthatóság elvét szem előtt tartva az egyre környezettudatosabban, gazdaságosabban előállítható és üzemeltethető járművek fejlesztésére törekszik. Amellett, hogy a Magyar Suzuki is ezen elvek mentén folyamatosan optimalizálja a működését, a Suzuki közössége külön figyelmet fordít a veszélyes hulladék gyűjtésére. A kollégák összefogásával évek óta, zajlik a szervezett gyűjtés, amelyet mindig a környezetvédelmi világnap alkalmával összesítenek.

Bővebben…

A Magyar Suzuki 23%-kal növelte árbevételét tavaly

A vállalat bejelentette 2019-es üzleti eredményeit. – A Magyar Suzuki 2019-ben 194 447 járművet adott el 123 országban, ezzel 13,13 százalékkal növelte értékesítéseit az azt megelőző évhez képest. Világszerte összesen 185 002 Esztergomban gyártott személygépkocsi – 133 515 Vitara és 51 487 SX4 S-CROSS - talált gazdára az elmúlt évben. A vállalat tavaly magabiztos 16,32 százalékos részesedéssel vezette a hazai autópiacot, ezzel negyedik éve uralva a hazai újautó eladásokat. A Magyar Suzuki Zrt. 2.409,6 millió euró értékű nettó árbevétellel zárta a 2019-es évet.

Bővebben…