Ügyfélszolgálat


Amennyiben a Suzuki termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban észrevétele, kérdése lenne, kérem, hívja a +36 1 236 7577-es telefonszámot munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között, vagy küldjön e-mailt az ugyfelszolgalat@suzuki.hu címre.

Új Suzuki modellek felszereltségével, árával, elérhetőségével, szállítási határidővel, továbbá már megrendelt Suzuki gépjárművével kapcsolatban kérjük kérdéseivel minden esetben a hivatalos Suzuki márkakereskedéseinkhez forduljon. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!

A gyorsabb és hatékonyabb ügyintézéshez munkatársainknak további adatokra lehet szükségük. Kérjük, készítse elő gépjárműve forgalmi engedélyét, adja meg gépjárműve alvázszámát, rendszámát és – amennyiben szükséges – a gépjárművét értékesítő márkakereskedés vagy a megkeresés kapcsán érintett márkaszerviz nevét, továbbá gépjárműve aktuális kilométeróra-állását!

Kérjük, ne használja az ügyfélszolgálati elérhetőségeket szponzorációs kérések, ajánlatok küldésére! Az ilyen témájú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni, ezeket a leveleket automatikusan töröljük. Az ügyfélszolgálat rendeltetése, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleink eljuttathassák a Magyar Suzuki Zrt.-hez a termékekkel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat!

Megkeresésére munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Suzuki ügyfélszolgálatának használatával Ön egyidejűleg hozzájárul a megadott adatok kezeléséhez!