• A Suzuki a 2016-os Genfi Autószalonon
  2016. 03. 01.

  A modell indiai sikerét követően a Suzuki a Genfi Autószalonon az európai közönségnek is bemutatja új modelljét, a Balenót. Az autó műszaki újdonságai – az új generációs platform, a BOOSTERJET motor és az SHVS enyhe hibridhajtás – a jobb üzemanyag-hatékonyságot szolgálják. A Baleno Indiában készül, az európai forgalmazás áprilisban indul.

  Bővebben
 • Új Suzuki-kereskedést avattak Keszthelyen
  2016. 02. 29.

  A Balaton nyugati csücskében nyílt újabb Suzuki-szalon, immár a hetvenhatodik az országban. A Suzuki Keszthelyt a húszéves kereskedelmi és szerviztapasztalatokkal rendelkező Gadácsi Csoport üzemelteti.

  Bővebben
 • A Suzuki a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonon: Európában is jön a BALENO
  2016. 02. 12.

  A Frankfurti Autószalonon tartott világpremiert követően a Suzuki örömmel jelenti be, hogy az európai piacon is útjára indítja az új Balenót. Az új csapott hátú modell a stílus, a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus kombinációját nyújtja.

  Bővebben
 • Ismét piacvezető a Suzuki
  2016. 02. 01.

  Tizenkét százalék fölé emelkedett a Suzuki piaci részesedése 2016 első hónapjában, amivel a márka ismét piacvezető Magyarországon. A Vitara továbbra is nagy sláger a vevők körében, a Swift és az S-CROSS stabilan hozza a számokat, és egyre népszerűbb a Celerio is.

  Bővebben
 • Bővítette értékesítéseit, növelte piaci részesedését a Suzuki
  2016. 01. 04.

  7500 autót adott el és ezzel közel tíz százalékra növelte részesedését a magyar személyautó-piacon a Suzuki 2015-ben. A siker elsősorban a Vitara kiugró népszerűségének, illetve a bővülő flottaeladásoknak köszönhető.

  Bővebben