Megérkezett az új Suzuki Ignis!

Az Ignisszel új szemszögből láthatod a világot! Az ultrakompakt városi terepjáró egyesíti a stílusos külsőt a flexibilis belsővel.


Sokoldalú egyediség

Az okos biztonsági megoldások, a tágas csomagtér és a kompakt méretének köszönhető rugalmasság igazán egyedivé teszi a sokoldalú járművet. Az Ignis nem csak hétköznapi teendőkhöz használható, hanem a hétvégi szabadtéri tevékenységekhez és egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz is tökéletes partner, a tulajdonosok különféle elvárásainak és igényeinek megfelelően.

A megbízható ultrakompakt SUV könnyen vezethető, akár keskeny utakon is: így nem neked kell igazodnod az autó adottságaihoz, hanem a Suzuki Ignis alkalmazkodik a Te terveidhez!

Minden úton biztonságban

Az Ignis okos biztonsági rendszerének, a kettős kamera alapú vezetéstámogatásnak (DCBS) köszönhetően garantált a nyugalmas autózás. ALLGRIP AUTO négykerék-meghajtása pedig gondoskodik arról, hogy a jármű hóban és egyenetlen útfelületeken is biztonsággal vezethető legyen. Efelett a magas üléspozíció, illetve a jelentős hasmagasság teljeskörű kilátást biztosít az útra.

Az 1.2 DUALJET motor egyedi befecskendező rendszere nagymértékben javítja az égés hatásfokát a sűrítési viszony növelésével. Ez kiegyensúlyozza a motor üzemanyag-takarékosságát, és az erőteljes hajtást.

Kényelem, saját igényeid szerint

Bármilyen útra is indulsz – az Ignis praktikus belső kialakításának köszönhetően bőven ad helyet utasoknak és csomagoknak egyaránt. A bal és jobb hátsó ülés külön előre-hátra mozgatható, amivel könnyen beállítható a kívánt lábtér, vagy az ideális pozíció a csomagok elhelyezéséhez. A csomagtér pedig 260 literes, mely az állítható ülésekkel bővíthető.

A designos modell kifinomult vonalvezetése igazi egyéniséget kölcsönöz az autónak. Ezen felül összehangolhatod a külső és belső kinézetét, és létrehozhatod egyedi Ignis autód! Az ultrakompakt SUV több színben is elérhető, többek között letisztult gleccserfehérben, feltűnő neonkékben és vidám borostyánsárgában. Ráadásul a sokféle kiegészítővel teljes mértékben a saját igényeidre szabhatod a kocsit.

Fedezd fel Te is, és érdeklődj az új Ignis modellről márkakereskedéseinkben!

 

Ignis a

Ignis b