Kiderült, ki a legügyesebb csomagoló

A Magyar Suzuki 2013 őszén indította útnak országjáró flottáját, amelyben a márka népszerű, speciális felszereltséggel ellátott modelljei kaptak helyet. A „Csomagol a Család” programban a vállalkozó kedvű csomagolók megtapasztalhatták az új S-Cross előnyös tulajdonságait. Akik a roadshow állomásain megvásárolták valamelyik Suzuki modellt, sorsoláson vettek részt. A szerencse egy miskolci hölgynek kedvezett, aki a kazincbarcikai Szabó Suzukinál vette meg új S-Cross-át, amelynek árából most kétmillió forintot visszakap.

Továbbiak


A „Csomagol a Család” roadshow keretében három speciális felszereltségű modellel ismerkedhettek meg a vevők a Suzuki márkakereskedéseiben 2013. október 22. és december 11. között. Az új SX4 S-CROSS, a Swift és a Splash modellvariánsait helyben lehetett megrendelni. Azok az ügyfelek, akik a márkakereskedés nyílt hétvégéjén vásárolták meg új Suzukijukat, extraajándékot, 2×4 liter Suzuki Genuine motorolajat kaptak, amit az autóval együtt vehettek át a kereskedésekben.

 

A nyílt hétvégéken az érdeklődők az új SX4 S-CROSS erősségeivel is megismerkedhettek, többek között a tágas csomagtérrel, amit ki is próbálhatnak élesben. Lehetőség volt „csomagolni”: a családi játékban az SX4 S-CROSS több mint 400 literes csomagtartóját kellett minél több háromdimenziós tetriszelemmel megtölteni.

 

Az extraajándék mellett a vásárlók nyereményjátékban is részt vehettek: a nyertes bruttó kétmillió forintot visszakapott megvásárolt autó árából.

 

A legszerencsésebb csomagoló az a hölgy lett, aki tavaly novemberben Kazincbarcikán, a Szabó Suzukinál vette meg új négykerék-meghajtású piros S-Cross-át, kifejezetten azzal a céllal, hogy a miskolci terepviszonyok közt a mindennapi munkába járást megkönnyítse. A hölgynek egyébként ez a negyedik Suzukija – annak idején még egy első generációs Swifttel kezdte az ismerkedést a márkával.

 

A nyereményt a kazincbarcikai Szabó Suzuki márkakereskedés tulajdonosa, Szabó György és a Magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi igazgatója, Teruo Katakawa adta át a nyertesnek.