Hírek

  • Suzuki Vitara - Okot ad a rajongásra
    2018. 04. 25.

    A ragaszkodás oka

    Bővebben
  • Magával ragad az AllGrip összkerékhajtás
    2018. 03. 07.

    Az AllGrip a Suzuki összkerekes rendszere, a korábbi 4WD (4-Wheel Drive, azaz négykerék-hajtás) technológiának továbbfejlesztett változata.

    Bővebben
  • Suzuki BoosterJet motor – ereje teljében
    2018. 02. 01.

    Suzuki BoosterJet, a turbómotor ahol a teljesítmény találkozik a megbízhatósággal.

    Bővebben
  • Kiderült, ki a legjobb szerelő a Suzukinál
    2017. 05. 25.

    Esztergom, 2017. május 25. – Belföldi márkaszervizek szerelőinek rendezett versenyt a Magyar Suzuki Zrt. A több éves múltra visszatekintő megmérettetés dobogós helyezettjei, a szakmai és erkölcsi elismerés mellett értékes jutalomban is részesülnek.

    Bővebben
  • Sikeresen zárult a Swift nyílt nap!
    2017. 05. 24.

    Május 20-án, az országos nyílt napon egész napos nyitvatartással, Swift tesztautókkal várták az érdeklődőket a Suzuki kereskedésekben.

    Bővebben
  • Megújult a Suzuki Swift!
    2017. 05. 05.

    Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját! A legendás autó immár megújult kiadásban érkezik a magyar piacra.

    Bővebben
  • A MAGYAR SUZUKI NEM ISMER HATÁROKAT:
    2017. 04. 20.

    A 3 MILLIOMODIK AUTÓ GÖRDÜLT LE AZ ESZTERGOMI GYÁRTÓSORRÓL

    Bővebben
  • Megérkezett az új Suzuki Ignis!
    2017. 02. 10.

    Az Ignisszel új szemszögből láthatod a világot! Az ultrakompakt városi terepjáró egyesíti a stílusos külsőt a flexibilis belsővel.

    Bővebben
  • Megérkezett a Vitara Limited!
    2017. 01. 16.

    A Vitara töretlen népszerűségének megkoronázásaként megterveztük az autót, amiben egyesítettük mindazt, ami a Vitarát sikeressé tette.

    Bővebben
  • Megérkezett az Új SX4 S-Cross
    2016. 09. 13.

    Ismerd meg a Suzuki merész és magabiztos crossoverét új, hozzá méltó formavilággal!

    Bővebben
  • Suzuki-márkakereskedés nyílt Kisújszálláson
    2016. 07. 08.

    A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson 35 éve üzemelő Sándor Service mostantól a Suzuki hivatalos márkakereskedése és márkaszervize is lesz egyben. A Suzuki Sándor nyílt hétvégéjén bárki kipróbálhatja a márka teljes hazai felhozatalát, köztük az új Balenót is, a Suzuki legújabb szépreményű modelljét.

    Bővebben
  • Megérkezett az Új Baleno
    2016. 06. 02.

    A Suzuki 2016-ban egy semmilyen korábbi modellhez sem hasonlítható ötajtós modellt alkotott. A Suzuki Balenóban a legkorszerűbb csúcstechnológiák alkalmazásával és okos helykihasználással sikerült megvalósítani a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus egységét.

    Bővebben
  • Ötmillió eladott példánynál jár a Suzuki Swift
    2016. 04. 15.

    A Suzuki Motor Corporation Swift kisautója, amely 2004 novemberétől a márka világstratégiai modelljeként készül, április elején globális összesítésben elérte az ötmilliós értékesítési darabszámot. Ehhez a modellnek összesen 11 évre és 5 hónapra volt szüksége a forgalmazás megkezdésétől.

    Bővebben
  • Első helyről fut neki a Suzuki a következő negyedévnek
    2016. 04. 01.

    A Magyar Suzuki 2247 értékesített gépjárművel és 11,41 százalékos piacrésszel vezeti a magyar újautó-piacot az első negyedévben. A siker motorja továbbra is a Vitara, amelyből a január-márciusi időszakban 1660 kelt el; ezzel a modell az SUV-szegmens abszolút győztese 27,63 százalékos részesedéssel a kategórián belül.

    Bővebben
  • Csúcspontszámot kapott a Suzuki Hustler a japán biztonsági teszten
    2016. 03. 24.

    A Suzuki Hustler lett az első miniautó, amely maximális pontszámot ért el a JNCAP biztonsági teszten, kiérdemelve a „kiemelten biztonságos jármű” besorolást Japánban.

    Bővebben
  • A Suzuki a 2016-os Genfi Autószalonon
    2016. 03. 01.

    A modell indiai sikerét követően a Suzuki a Genfi Autószalonon az európai közönségnek is bemutatja új modelljét, a Balenót. Az autó műszaki újdonságai – az új generációs platform, a BOOSTERJET motor és az SHVS enyhe hibridhajtás – a jobb üzemanyag-hatékonyságot szolgálják. A Baleno Indiában készül, az európai forgalmazás áprilisban indul.

    Bővebben
  • Új Suzuki-kereskedést avattak Keszthelyen
    2016. 02. 29.

    A Balaton nyugati csücskében nyílt újabb Suzuki-szalon, immár a hetvenhatodik az országban. A Suzuki Keszthelyt a húszéves kereskedelmi és szerviztapasztalatokkal rendelkező Gadácsi Csoport üzemelteti.

    Bővebben
  • A Suzuki Japánban bevezeti új minicrossover autóját, az IGNIS-t
    2016. 02. 15.

    Suzuki Motor Corporation 2016. február 18-án indítja útjára Japánban az új IGNIS-t. A kompakt autók és a sport-szabadidő autók közötti átmenetet képviselő modellel a Suzuki új kategóriát teremt.

    Bővebben
  • A Suzuki a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonon: Európában is jön a BALENO
    2016. 02. 12.

    A Frankfurti Autószalonon tartott világpremiert követően a Suzuki örömmel jelenti be, hogy az európai piacon is útjára indítja az új Balenót. Az új csapott hátú modell a stílus, a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus kombinációját nyújtja.

    Bővebben
  • Ismét piacvezető a Suzuki
    2016. 02. 01.

    Tizenkét százalék fölé emelkedett a Suzuki piaci részesedése 2016 első hónapjában, amivel a márka ismét piacvezető Magyarországon. A Vitara továbbra is nagy sláger a vevők körében, a Swift és az S-CROSS stabilan hozza a számokat, és egyre népszerűbb a Celerio is.

    Bővebben
  • Bővítette értékesítéseit, növelte piaci részesedését a Suzuki
    2016. 01. 04.

    7500 autót adott el és ezzel közel tíz százalékra növelte részesedését a magyar személyautó-piacon a Suzuki 2015-ben. A siker elsősorban a Vitara kiugró népszerűségének, illetve a bővülő flottaeladásoknak köszönhető.

    Bővebben
  • Vitarát kapott az esztergomi rendőrség
    2015. 12. 15.

    A rendőrség és a Magyar Suzuki Zrt. régi keletű együttműködése keretében a hatóság újabb Suzuki Vitarát állíthat szolgálatba Esztergomban. A társaság egy vadonatúj járművet adott használatba a rend helyi őreinek, akik azonnal ki is próbálták a városi terepjárót.

    Bővebben
  • Kisjármű Díjat nyert az Alto sorozat a Japán Év Autója választásán
    2015. 12. 07.

    A Suzuki Motor Corporation Alto, Alto Turbo RS és Alto Lapin miniautója megkapta a 2015–2016-os „Japán Év Autója” (COTYJ) Kisjármű Díját a COTYJ Végrehajtó Bizottságától. Ezeket a modelleket csak Japánban forgalmazzák.

    Bővebben
  • A Vitara és a Swift is kategóriaelső
    2015. 11. 02.

    A Suzuki ismét bővíteni tudta magyarországi értékesítését. A hónap folyamán 1033 új Suzuki gépkocsit helyeztek forgalomba, a január–októberi időszakban pedig már 6082-t. A Suzuki részesedése az év tizedik hónapjában 12,61 százalékos volt Magyarországon a személyautók piacán.

    Bővebben
  • További nyolc modell látható a Suzuki standján a Tokiói Autószalonon
    2015. 10. 28.

    A Suzuki Motor Corporation a korábban beharangozottak mellett további nyolc referenciamodellt – négy gépkocsit és négy motorkerékpárt – állít ki standján a 44. Tokiói Autószalonon, és néhány technológiai fejlesztést is bemutat. A kiállítást a Japán Gépkocsigyártók Szövetsége rendezi.

    Bővebben
  • Megkezdődött a Baleno forgalmazása Indiában
    2015. 10. 26.

    A Suzuki Motor Corporation indiai leányvállalata, a Maruti Suzuki India a prémiumkategóriás autók között kezdte meg a Baleno forgalmazását az országban. Az új kompakt modellt a cég bejelentése szerint a világpiacra is gyártani fogják.

    Bővebben
  • A Vitara juttatja csúcsra a Suzukit
    2015. 10. 01.

    A Vitara márciusi bevezetése óta a Suzuki értékesítése bővülő tendenciát mutat: a modell népszerűségének köszönhetően a márka visszanyerte vezető pozícióját a magyar gépjárműpiacon. Szeptemberben 928 Suzuki gépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, a január–szeptemberi időszakban pedig már 5049-et. A Suzuki piaci részesedése az év kilencedik hónapjában 14,8 százalékra nőtt.

    Bővebben
  • Ezeket a modelleket állítja ki a Suzuki Tokióban
    2015. 09. 30.

    A Suzuki Motor Corporation számos újdonsággal készül a 44. Tokiói Autószalonra. A kiállítást a Japán Gépkocsigyártók Szövetsége rendezi október 30-a és november 8-a között.

    Bővebben
  • A Suzuki a 66. Frankfurti Autószalonon
    2015. 09. 15.

    A 66. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon a Suzuki a világ elé tárta új ötajtós kompakt autóját, a Balenót. Stílusát, a helykihasználást és a felhasznált technológiákat tekintve a Baleno új szintet képvisel.

    Bővebben
  • Bemutatkozik a Baleno
    2015. 09. 15.

    Amikor a Suzuki nekilátott, hogy egy semmilyen korábbihoz nem hasonlítható ötajtós modellt tervezzen, első lépésként kijelölte a vezérelvet: semmiben ne fogd vissza magad! És megszületett az eredmény, a Suzuki Baleno, amelyben a legkorszerűbb csúcstechnológiák alkalmazásával és okos helykihasználással sikerült megvalósítani a könnyed, áramvonalas stílus és a kiemelkedő teljesítmény harmonikus egységét.

    Bővebben
  • Magyar Termék Nagydíjat és nívódíjat kapott a Vitara
    2015. 09. 03.

    A Magyar Suzuki Zrt. márciusban bemutatott modellje, a Vitara elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet, és megkapta a pályázat innovációs nívódíját is. A 18. Magyar Termék Nagydíj átadóünnepségét az Országház épületében tartották Budapesten, a díjakat a Magyar Suzuki Zrt. nevében Naoyuki Takeuchi vezérigazgató és Dr. Urbán László vezérigazgató-helyettes vette át.

    Bővebben
  • Ötajtós kompakt kocsival jelentkezik a Suzuki: jön az új BALENO
    2015. 08. 31.

    Az új Baleno, amely a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartja világpremierjét, minden eddiginél magasabbra teszi a mércét az ötajtós kompakt kocsik kategóriájában.

    Bővebben
  • A 66. Frankfurti Autószalonon bemutatkozik a Suzuki új ötajtós modellje, a BALENO
    2015. 08. 07.

    A kisautók szakértője, a Suzuki a 66. Frankfurti Nemzetközi Autószalonon tartja minden tekintetben új ötajtós modellje, a Baleno világpremierjét.

    Bővebben
  • A Suzuki ismét az élen
    2015. 08. 03.

    A Suzuki kiemelkedő járműértékesítési eredményeket ért el júliusban Magyarországon. Ez az új Vitara sikerének, valamint az S-CROSS téligumi-akciójának köszönhető. A magánszemélyek nem kevesebb, mint 472 Suzukit vásároltak, a flottaértékesítés pedig elérte a 268 darabot, így összesen 740 Suzuki kelt el a hónapban. A januártól július végéig tartó időszakban összesen 3609 Suzukit értékesítettek Magyarországon, ebből 1988 darabot magánszemélyeknek, 1621 darabot pedig flottaautónak adtak el. A Suzuki 10,55 százalékos piaci részesedést ért el idén júliusban.

    Bővebben
  • Saját fejlesztésű kéthengeres, 800 köbcentis dízelmotort vezet be a Suzuki Indiában
    2015. 06. 03.

    A Suzuki Motor Corporation könnyű, kompakt, kéthengeres, 800 cm3-es dízelmotort fejlesztett kisautói számára. Az E08A motor az Indiában gyártott és forgalmazott Celerióban debütál.

    Bővebben
  • Vitarát kaptak az esztergomi polgárőrök a Suzukitól
    2015. 05. 28.

    A Magyar Suzuki Zrt. felajánlásának köszönhetően egy vadonatúj Suzuki Vitara segíti mostantól az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület (EVPE) munkáját.

    Bővebben
  • Elkészült a 15 milliomodik autó a Maruti Suzukinál Indiában
    2015. 05. 12.

    Legyártotta 15 milliomodik autóját a Suzuki Motor Corporation indiai leányvállalata, a Maruti Suzuki India Limited (Maruti Suzuki).

    Bővebben
  • Öt csillagot kapott az új Vitara a Euro NCAP biztonsági tesztjén
    2015. 04. 22.

    Az új Suzuki Vitara a kompakt sport-szabadidő autók közül elsőként kapott ötcsillagos összértékelést a Euro NCAP 2015-ös töréstesztjén. A kocsi minden részterületen magas pontszámot ért el, ennek alapján kategóriájának legbiztonságosabb modelljei közé tartozik. Az ütközéselnyelő technológia és a nagy szilárdságú acél kiterjedt használata az autót könnyűvé, mégis rendkívül törésbiztossá teszi.

    Bővebben
  • Gyártósorra került az új VITARA
    2015. 03. 06.

    A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában megkezdődött az új Vitara sorozatgyártása.

    Bővebben
  • iM-4: a Suzuki új összkerékhajtású minitanulmánya
    2015. 03. 03.

    -         Intelligens és szívós. Emblematikus összkerékhajtású mini, amely új szintre emeli a kisautókban megtestesülő lehetőségeket és élvezeti értéket

    Bővebben
  • iK-2: a Suzuki új ferdehátú kisautó-tanulmánya
    2015. 03. 03.

    -         Az eddigi legokosabb kisautó megalkotásában a Suzukit az ideális ferdehátú mini eszménye vezette

    Bővebben
  • A Suzuki a 85. Genfi Autószalonon
    2015. 03. 03.

    A 85. Genfi Autószalonon a Suzuki Motor Corporation két tanulmányautót mutat be a világnak, az iK-2 és az iM-4 modellt. A két járműben új környezetbarát technológiák is debütálnak, így az új generációs platform, a csökkentett méretű, közvetlen befecskendezésű új BOOSTERJET turbós benzinmotor és az SHVS enyhe hibrid meghajtás.

    Bővebben
  • A Suzuki iK-2 és iM-4 néven két tanulmányautót mutat be a 85. Genfi Autószalonon
    2015. 02. 06.

    A Suzuki Motor Corporation két tanulmányautó világpremierjét tartja a jövő hónapban, a 85. Genfi Autószalonon. A rendezvény 2015. március 3–4-én a sajtó, ezt követően március 5-étől 15-éig a nagyközönség számára is nyitva áll.

    Bővebben
  • Első Suzuki Munkafelvevői Verseny
    2015. 02. 02.

    2014 novemberében a Magyar Suzuki Zrt. szervezésében került sor az Első SUZUKI Munkafelvevői Versenyre a budaörsi Suzuki Világ márkakereskedésben. A megmérettetés célja a Suzuki márkaszerviz hálózatban dolgozó szervizes munkafelvevő szakemberek szakmai tudásának, kommunikációs és szerviz szolgáltatás értékesítés képességének felmérése volt.

    Bővebben
  • A japán szakírók a Suzuki Hustlernek ítélték az Év Autója címet
    2014. 11. 12.

    A Suzuki Motor Corporation Hustler miniautója nyerte a Japán Autós Szakírók és Újságírók Konferenciája (RJC) 2015-ös Év Autója díját.

    Bővebben
  • A minden elemében új Suzuki VITARA
    2014. 10. 02.

    Az 1988-ban útjára indított Suzuki Vitara eleganciájával, főként városi autózásra szabott formatervével, kompakt, könnyű kezelést lehetővé tevő méreteivel, remek autópályás és országúti utazási kényelmével, illetve őszinte tereptulajdonságaival komoly hírnévre tett szert.

    Bővebben
  • A Suzuki gépkocsieladásai és modellstratégiája
    2014. 10. 02.

    A Suzuki 2014 januárja és augusztusa között 1,89 millió autót adott el világszerte, ami 6 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában. Az európai értékesítés 5 százalékkal 133 ezer darabra nőtt. Az eladások volumene a legtöbb ázsiai országban is növekedett.

    Bővebben
  • Ezeket a modelleket állítja ki a Suzuki Jakartában
    2014. 09. 25.

    A 2014. szeptember 18-án Jakartában megnyílt 22. Indonéz Nemzetközi Autókiállításon* a Suzuki Motor Corporation indonéziai leányvállalata, a PT. Suzuki Indomobil Motor (SIM) bemutatta a Karimun WagonR modell új, GS felszereltségű változatát. A seregszemlén a vállalat több referencia- és saját gyártásban készülő modellt vonultat fel.

    Bővebben
  • Elkelt a négymilliomodik Suzuki Swift a világban
    2014. 09. 05.

    2014 augusztusában eladták a négymilliomodik Suzuki Swiftet azt követően, hogy a Suzuki Motor Corporation a típust „világstratégiai modellként” teremtette újra 2004-ben. A négymilliós szám eléréséhez kilenc évre és kilenc hónapra volt szükség.

    Bővebben
  • Magyar Termék Nagydíjban® részesült az S-CROSS
    2014. 09. 03.

    Az SX4 S-CROSS elnyerte a Magyar Termék Nagydíj® kitüntető címet és a MÚOSZ Gazdasági Sajtó Díját. Az autó – a Splash és a harmadik generációs Swift nyomdokain – a Magyar Suzukinak immár a harmadik nagydíjas modellje. A díjban olyan versenyképességi mutatók testesülnek meg, mint a szaktudás, az innováció és a minőség. A 2014-es, 17. Magyar Termék Nagydíj® díjátadó ünnepségét az Országház épületében tartották Budapesten.

    Bővebben
  • A Suzuki az új Vitarával jelentkezik a Párizsi Autószalonon
    2014. 08. 27.

    A Suzuki Motor Corporation a 2014-es Párizsi Autószalonon tartja az új Vitara világpremierjét.

    Bővebben
  • Legördült a gyártósorról a 2,5 milliomodik magyar Suzuki
    2014. 07. 09.

    Újabb mérföldkőhöz érkezett a járműgyártás Esztergomban: 2014. július 9-én legördült a gyártósorról a Magyar Suzuki gyártotta két és fél milliomodik gépkocsi. A harmadik generációs, 1200 köbcentis fehér Swift a magyar utakat rója majd.

    Bővebben
  • Új Suzuki-márkakereskedés Esztergomban
    2014. 06. 25.

    Az elmúlt évben nyílt három új márkakereskedés után újabb Suzuki-szalon kezdi meg működését, ezúttal Esztergomban. A Suzuki tovább kívánja növelni a magánszemélyeknek eladott gépkocsik számát, amellett hogy az S-Cross megjelenésével a flottaértékesítésben is erősít. Az esztergomi Suzuki Világ megnyitásával a komárom-esztergomi régió vásárlóinak kiszolgálása a cél.

    Bővebben
  • SX4 S-CROSS a legjobb sofőrnek!
    2014. 05. 26.

    Hatalmas siker volt a Nagy S-Cross Próba

    Szombaton közel százan versengtek a Suzuki legújabb családi crossoveréért a Millenárison. A játék nyertese Kántor György lett, aki a leggyorsabban teljesítette a feladatokat, majdnem hét másodperccel utasítva maga mögé vetélytársait.

    Bővebben
  • A Celerio a Bangkoki Nemzetközi Autókiállításon
    2014. 03. 25.

    A 2014. március 25-én nyíló Bangkoki Nemzetközi Autókiállításon a Suzuki Motor Corporation thaiföldi leányvállalata, a Suzuki Motor (Thailand) az új Celerio kisautót állítja ki.*

    Bővebben
  • Idén kezdik a Suzuki Celerio értékesítését Európában
    2014. 03. 04.

    Idén kezdik a Suzuki Celerio értékesítését Európában. A Suzuki 2014-ben kezdi új miniautójának, a Celeriónak az értékesítését. Az A+ szegmensbe sorolt kisautó társai között a legnagyobb belső teret kínálja, szén-dioxid-kibocsátása pedig a legkisebb ebben a jármű-kategóriában: mindössze 85 g/km.

    Bővebben
  • Kiderült, ki a legügyesebb csomagoló
    2014. 01. 23.

    A Magyar Suzuki 2013 őszén indította útnak országjáró flottáját, amelyben a márka népszerű, speciális felszereltséggel ellátott modelljei kaptak helyet. A „Csomagol a Család” programban a vállalkozó kedvű csomagolók megtapasztalhatták az új S-Cross előnyös tulajdonságait. Akik a roadshow állomásain megvásárolták valamelyik Suzuki modellt, sorsoláson vettek részt. A szerencse egy miskolci hölgynek kedvezett, aki a kazincbarcikai Szabó Suzukinál vette meg új S-Cross-át, amelynek árából most kétmillió forintot visszakap.

    Továbbiak

    Bővebben

Újdonságok