V-Strom 250 ABS

A Feltörekvő Kalandor

1 699 000 Ft
Új modell

V-Strom 250 ABS

A Feltörekvő Kalandor

A V-Strom 250 ABS ugyanúgy otthon van a nagyvárosi forgalomban, mint a túrák nyílt országúti szakaszain. A kényelmes üléshelyzet lehet ővé teszi, hogy a motoros lába álló helyzetben egyenesen leérjen a talajra. A modell temérdek erőt, és alacsony és közepes fordulatszámon leadott, jól szabályozott nyomatékot biztosít.

Jogosítvány kategória:
A2 A

 *A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

1 699 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

248 cm<sup>3</sup>-es soros kéthengeres EURO4 motor

248 cm3-es soros kéthengeres EURO4 motor

A V-Strom 250 ABS-be épített 248 cm3-es soros kéthengeres motor alapos elemzésen és optimalizáláson esett át, aminek eredményeképpen sikerült maximalizálni az alacsony és közepes fordulatszámon leadott nyomatékot, így a motor erőteljes, mégis könnyűirányítású vezetési élményt nyújt. Az elért általános hatékonyság révén kategóriájának egyik leginkább üzemanyag-hatékony képviselője, amely tiszta teljesítményével megfelel a szigorú EURO 4-es károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

A teljesen megtankolt V-Strom250 ABS akár 500 km-es távolság megtételére képes.

Első és hátsó kombinált fényszórók

Első és hátsó kombinált fényszórók

A fényszórókat körülvevő fém reflektortükör kemény galvánbevonattal rendelkezik, kialakítása leginkább egy zseblámpára emlékeztet. A hátsó lámpa LED-es technológiájú

Informatív és látványos LCD műszerfal

Informatív és látványos LCD műszerfal

A V-Strom 250 ABS inverz megvilágítású LCD-műszerfalat kapott. A kijelzőn sebességmérő, fordulatszámmérő, a sebességfokozat kijelzője, kilométer-számláló, kettőnapi kilométer-számláló, üzemanyagszint-jelző, átlagos üzemanyag-fogyasztási érték, valamint az olajcsere szükségességére figyelmeztetőjelzés kapott helyet. Az LCD-kijelzők tartalmazzák az irányjelzőlámpát, a fényszórójelzést, az üres fokozat jelzését, a hibajelzőlámpát, az ABS állapotát, a motorfordulatszám-kijelzőt, a hűtőfolyadék hőmérsékletjelzőjét, valamint az olajnyomás kijelzőjét. A kijelző minden eleme könnyen és jól olvasható.

12 Volt-os egyenáramú csatlakozó

12 Volt-os egyenáramú csatlakozó

A túrázáskor bármikor előfordulhat, hogy navigálásra van szükségünk, így bármikor csatlakoztathatjuk a GPS-ünket vagy telefonunkat a 12 Voltos csatlakozóba. Az áramerősség járó motornál 36 W, leállított motornál 12 W.

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Az új tervezésű, tízküllős kerekek és az IRC gumiabroncsok nemcsak sportos külsőt kölcsönöznek a járműnek, de erőteljes tapadást is nyújtanak. A fékezőerőről elöl és hátul egyaránt hullámos tárcsafékek gondoskodnak. A még nagyobb biztonság és irányíthatóság érdekében a motorokat BOSCH-gyártmányú blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS) felszereltek.

Szélvédelem

Szélvédelem

A sorozatos szélcsatornateszteknek köszönhetően az optimalizált formájú szélvédő kompakt mérete ellenére nagyon hatékony szélvédelmet nyújt, és a hosszabb utakon is kellemes élménnyé teszi a motorozást.

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

A V-Strom 250 ABS kipufogórendszerén belül a mérnökök optimalizálták a katalizátordob formáját. Ezáltal maximális gyorsulás érhető el a közepes sebességtartományokban, miközben a hatékony rendszer alacsonyabb károsanyag-kibocsátást eredményez.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

248cm3

Üzemanyagfogyasztás*

3.2L / 100km

Teljesítmény

25LE

Nyomaték

23.4Nm

Menetkész tömeg

188kg

Ülésmagasság

800mm

Motor típusa
Négyütemű, folyadékhűtéses, soros kéthengeres, SOHC
CO2 kibocsátás*
72 g / km
Furat x Löket
53.5 mm x 55.2 mm
Üzemanyagtank
17,3 l
Sebességváltó
6-sebességes mechanikus
Teljesítmény
25 LE (18.4 kW) / 8 000 ford. / perc
Nyomaték
23.4 Nm / 6 500 ford. / perc
Hosszúság
2 150 mm
Szélesség
790 mm
Magasság
1 295 mm
Tengelytáv
1 425 mm
Szabad magasság
160 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
110/80-17M/C 57H, tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
140/70-17M/C 66H, tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése Kiegészítő katalógus

További modellek