V-Strom 250 ABS

A Feltörekvő Kalandor

Eredeti ár: 1 799 000 Ft
Akciós ár: 1 499 000 Ft
Akciós

V-Strom 250 ABS

A Feltörekvő Kalandor

Az új V-Strom 250 ABS ugyanúgy otthon van a nagyvárosi forgalomban, mint a túrák nyílt országúti szakaszain. A kényelmes üléshelyzet lehet ővé teszi, hogy a motoros lába álló helyzetben egyenesen leérjen a talajra. Az új modell temérdek erőt, és alacsony és közepes fordulatszámon leadott, jól szabályozott nyomatékot biztosít.

Jogosítvány kategória:
A2 A

 *A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

Eredeti ár: 1 799 000 Ft
Akciós ár: 1 499 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

248 cm<sup>3</sup>-es soros kéthengeres EURO4 motor

248 cm3-es soros kéthengeres EURO4 motor

A V-Strom 250 ABS-be épített 248 cm3-es soros kéthengeres motor alapos elemzésen és optimalizáláson esett át, aminek eredményeképpen sikerült maximalizálni az alacsony és közepes fordulatszámon leadott nyomatékot, így a motor erőteljes, mégis könnyűirányítású vezetési élményt nyújt. Az elért általános hatékonyság révén kategóriájának egyik leginkább üzemanyag-hatékony képviselője, amely tiszta teljesítményével megfelel a szigorú EURO 4-es károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

A teljesen megtankolt V-Strom250 ABS akár 500 km-es távolság megtételére képes.*  
*: A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők (pl. időjárási-és útviszonyok, vezetési stílus, műszaki állapot) függvényében eltérhet a fenti értéktől.

Első és hátsó kombinált fényszórók

Első és hátsó kombinált fényszórók

A fényszórókat körülvevő fém reflektortükör kemény galvánbevonattal rendelkezik, kialakítása leginkább egy zseblámpára emlékeztet. A hátsó lámpa LED-es technológiájú

Informatív és látványos LCD műszerfal

Informatív és látványos LCD műszerfal

A V-Strom 250 ABS inverz megvilágítású LCD-műszerfalat kapott. A kijelzőn sebességmérő, fordulatszámmérő, a sebességfokozat kijelzője, kilométer-számláló, kettőnapi kilométer-számláló, üzemanyagszint-jelző, átlagos üzemanyag-fogyasztási érték, valamint az olajcsere szükségességére figyelmeztetőjelzés kapott helyet. Az LCD-kijelzők tartalmazzák az irányjelzőlámpát, a fényszórójelzést, az üres fokozat jelzését, a hibajelzőlámpát, az ABS állapotát, a motorfordulatszám-kijelzőt, a hűtőfolyadék hőmérsékletjelzőjét, valamint az olajnyomás kijelzőjét. A kijelző minden eleme könnyen és jól olvasható.

12 Volt-os egyenáramú csatlakozó

12 Volt-os egyenáramú csatlakozó

A túrázáskor bármikor előfordulhat, hogy navigálásra van szükségünk, így bármikor csatlakoztathatjuk a GPS-ünket vagy telefonunkat a 12 Voltos csatlakozóba. Az áramerősség járó motornál 36 W, leállított motornál 12 W.

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Az új tervezésű, tízküllős kerekek és az IRC gumiabroncsok nemcsak sportos külsőt kölcsönöznek a járműnek, de erőteljes tapadást is nyújtanak. A fékezőerőről elöl és hátul egyaránt hullámos tárcsafékek gondoskodnak. A még nagyobb biztonság és irányíthatóság érdekében a motorokat BOSCH-gyártmányú blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS) felszereltek.

Szélvédelem

Szélvédelem

A sorozatos szélcsatornateszteknek köszönhetően az optimalizált formájú szélvédő kompakt mérete ellenére nagyon hatékony szélvédelmet nyújt, és a hosszabb utakon is kellemes élménnyé teszi a motorozást.

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

A V-Strom 250 ABS kipufogórendszerén belül a mérnökök optimalizálták a katalizátordob formáját. Ezáltal maximális gyorsulás érhető el a közepes sebességtartományokban, miközben a hatékony rendszer alacsonyabb károsanyag-kibocsátást eredményez.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

248cm3

Üzemanyagfogyasztás*

3.2L / 100km

Teljesítmény

25LE

Nyomaték

23.4Nm

Menetkész tömeg

188kg

Ülésmagasság

800mm

Motor típusa
Négyütemű, folyadékhűtéses, soros kéthengeres, SOHC
CO2 kibocsátás*
72 g / km
Furat x Löket
53,5 mm x 55,2 mm
Üzemanyagtank
17,3 l
Sebességváltó
6-sebességes mechanikus
Teljesítmény
25 LE (18.4 kW) / 8 000 ford. / perc
Nyomaték
23.4 Nm / 6 500 ford. / perc
Hosszúság
2150 mm
Szélesség
790 mm
Magasság
1295 mm
Tengelytáv
1425 mm
Szabad magasság
160 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
110/80-17M/C 57H, tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
140/70-17M/C 66H, tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése KIEGÉSZÍTŐ KATALÓGUS

További modellek