GSX250R ABS

A Városi Atléta

Eredeti ár: 1 699 000 Ft
Akciós ár: 1 399 000 Ft
Akciós

GSX250R ABS

A Városi Atléta

Az új GSX250R készen áll, hogy a puszta elégedettségen túli világba repítsen. A letisztult, áramvonalas külső szinte hív, hogy nyeregbe pattanj, és elindulj a jövő felé. A Suzuki sportmotorok örökségét hordozó sportos külső azonnali izgalmakat hordoz. Lásd és érezd saját legjobb énedet, akárhová visz is az utad.

Jogosítvány kategória:
A2 A

*A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

 

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

Eredeti ár: 1 699 000 Ft
Akciós ár: 1 399 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

248 cm<sup>3</sup>-es soros kéthengeres EURO4 motor

248 cm3-es soros kéthengeres EURO4 motor

A GSX250R-be épített 248 cm3-es soros kéthengeres motor alapos elemzésen és optimalizáláson esett át, aminek eredményeképpen sikerült maximalizálni az alacsony és közepes fordulatszámon leadott nyomatékot, így a motor erőteljes, mégis könnyűirányítású vezetési élményt nyújt. Az elért általános hatékonyság révén kategóriájának egyik leginkább üzemanyag-hatékony képviselője, amely tiszta teljesítményével megfelel a szigorú EURO 4-es károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

Kimagasló teljesítmény gazdaságosan

A teljesen megtankolt GSX250R akár 480 km-es távolság megtételére képes.*  
*A mérést a Suzuki végezte a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szabvány kipufogógáz-kibocsátás mérésére vonatkozó előírásai szerint. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság a körülmények függvényében eltérhet (például időjárási és útviszonyok, vezetési stílus és karbantartás).

Egyedi kialakítású LED-es világítás

Egyedi kialakítású LED-es világítás

A GSX250R sportos, agresszív megjelenése és a futurisztikus külső érdekében az első és hátsó világítás kialakításánál újratervezett felületsugárzó LED technológiát alkalmaztunk. Az egyenletes megvilágítás és a fényszóró két oldalán elhelyezkedő lámpák valóban egyedi megjelenést és rendkívül látványos világításrendszert biztosítanak a motorkerékpárnak.

Sportos, de kényelmes kormány

Sportos, de kényelmes kormány

A kormánycsutkák alacsony rögzítési pontjai, sportos, mégis kényelmes vezetési pozíciót biztosítanak a városban és a városon kívül egyaránt.

Informatív LCD-műszerfal

Informatív LCD-műszerfal

A GSX250R inverz megvilágítású LCD-műszerfalat kapott. A kijelzőn sebességmérő, fordulatszámmérő, a sebességfokozat kijelzője, kilométer-számláló, kettős napi kilométer-számláló, üzemanyagszint-jelző, átlagos üzemanyag-fogyasztási érték, valamint az olajcsere szükségességére figyelmeztető jelzés kapott helyet.

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

Rendkívül hatékony és könnyű kipufogórendszer

A GSX250R kipufogórendszere optimalizált kialakítású kamrát használ a katalizátor előtt. Ez maximalizálja a gyorsulást a közepes sebességtartományban, miközben a rendszer hatékonyságának köszönhetően csökken a károsanyag-kibocsátás is. A kipufogódob formája a teljesítményveszteség csökkentésével járul hozzá a motor jobb teljesítményéhez és a nyomaték növeléséhez. Kellemes hangot ad, miközben kialakítása a hatékonyabb kanyarodást is elősegíti.

Állítható KYB első és hátsó felfüggesztés

Állítható KYB első és hátsó felfüggesztés

Az egyénileg állítható KYB első és hátsó felfüggesztés hozzájárul a súlycsökkenéshez, fenntartja kényelmes kezelhetőséget, miközben sportosabb stílust kölcsönöz a motornak.

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Teljesítményre tervezett kerekek ABS-es fékrendszerrel

Az új tervezésű tízküllős kerekek sportos IRC gumiabroncsokat kaptak, amelyek kiváló tapadást biztosítanak az úttesten. A megfelelő fékerőt hullámos kialakítású első és hátsó tárcsafékek garantálják. A BOSCH blokkolásgátló fékrendszere (ABS) szintén rendelkezésre áll a még nagyobb magabiztosság és a jobb irányíthatóság érdekében.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

248cm3

Üzemanyagfogyasztás*

3.1L / 100km

Teljesítmény

25LE

Nyomaték

23.4Nm

Menetkész tömeg

181kg

Ülésmagasság

790mm

Motor típusa
Négyütemű, folyadékhűtésű, SOHC, soros kéthengeres
CO2 kibocsátás*
71 g / km
Furat x Löket
53,5 mm × 55,2 mm
Üzemanyagtank
15.4 L
Sebességváltó
Hatsebességes, mechanikus
Teljesítmény
25 LE (18.4 kW) / 8 000 ford. / perc
Nyomaték
23.4 Nm / 6 500 ford. / perc
Hosszúság
2085 mm
Szélesség
740 mm
Magasság
1110 mm
Tengelytáv
1430 mm
Szabad magasság
160 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsafék
Hátsó fék
Tárcsafék
Első gumiabroncs
110/80-17M/C 57H tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
140/70-17M/C 66H tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése KIEGÉSZÍTŐ KATALÓGUS

További modellek