GSX-S125 ABS

A Csupasz ifjú Titán

1 249 000 Ft
Új modell

GSX-S125 ABS

A Csupasz ifjú Titán

Célul tűztük ki, hogy a GSX-S125 abszolút könnyű legyen és a kategóriájában verhetetlen teljesítményt nyújtson – mindezt egy verhetetlen csomagban. A Suzuki mérnökei szakértelmüket és formatervezési filozófiájukat latba vetve egy a forradalmian új GSX-R125-ön alapuló, új és izgalmas utcai sportmotorkerékpárt alkottak, amely a legjobb teljesítmény / súly aránnyal lett ellátva, továbbá a legfürgébb a 125 cm3-es kategóriában.

Jogosítvány kategória:
B125 A1 A2 A

 *A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

1 249 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

A motortervezés tudománya

A motortervezés tudománya

A nagyteljesítményű motorok fejlesztése külön tudomány; a GSX-S125 DOHC vezérlésű motorja pedig valóban egyetemi tananyag lehetne, olyan nagy teljesítményt hoz ki a rendkívül hatékony és kompakt erőforrásból. A cél az üzemanyag égési hatékonyságának, valamint a sportos motorkarakterisztika és a fogyasztás optimális egyensúlyának megteremtése.

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Magabiztos stabilitás az autópályán, dinamikus menettulajdonság a kanyarokban, könnyű manőverezhetőség a forgalomban – mindez a GSX-S125 modern futóművének köszönhető. Az acélcsöves váz az optimális torziós merevséget kombinálja a ultrakönnyű súllyal. A tengelytáv 1300 mm, mindössze 134 kg-os menetkész tömeg, míg az ülésmagasság csupán 785 mm.

LED-fényszórók és LED-es helyzetjelzők

LED-fényszórók és LED-es helyzetjelzők

A GSX-S125 a GSX-R elődökhöz hasonlóan egymás fölött elhelyezett LED fényszórókat kapott, alul a távolsági, fölül a tompított fényszóróval, és ezek két oldalán a helyzetjelzőkkel. A GSX-S125 LED-fényszórói nagyobb fényerejűek, mégis kisebbek és nagyobb élettartamúak, mint más gyártók hagyományos, halogénizzós fényszórói.

Kulcsnyílás záras védelem

Kulcsnyílás záras védelem

A GSX-S125 kényelmes, könnyen használható gyújtásindító rendszerrel rendelkezik, amely kulcsnyílás zárral van ellátva. A kulcstartóban egy véletlenszerű mágneskód van beépítve, amely a gyújtáskulcs zárjának fedeléhez érintve kioldja a nyílás fölötti mágneszárat.  A kulcsot ezután lehet a gyújtáskapcsoló nyílásba illeszteni, és a gyújtást bekapcsolni. A gyújtás leállítása és a kulcs kivétele után a kulcsnyílás zár egy könnyedén egy gombbal aktiválható.

Suzuki Easy Start System

Suzuki Easy Start System

Az új GSX-S125 már a Suzuki Easy Start System megoldást használja, amely lehetővé teszi a motor egyetlen gombnyomással történő indítását. Számítógépes motorvezérlő elektronika (ECM) figyeli a motor állapotát, és annak beindulása után azonnal kioldja az önindítót.

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

A nagy teljesítményű kipufogórendszer része a dupla kiömlőnyílású kipufogódob. A GSX-S125 katalizátorának köszönhető en megfelel az EURO 4 károsanyag-kibocsátási elő írásoknak, és ettől mindenki fellélegezhet.

Informatív LCD-s műszerfal

Informatív LCD-s műszerfal

A Suzuki GSX-S125 egy modern és sokfunkciós LCD kijelzővel rendelkezik, amely mellett az irányjelző, az üres fokozat, az országúti fényszóró, a hűtőfolyadék-hőmérséklet, a hibajelző, az ABS és a programozható váltófény visszajelzője látható. Az erős fényű digitális LCD-panelen felül megtalálható a szegmentált sávos fordulatszámmérő, alatta a sebességmérő, a sebességfokozat visszajelzője, az óra, a kilométer-számláló kettő napi kilométerszámlálóval, az átlagos üzemanyag-fogyasztás visszajelzője, az üzemanyagszint-jelző és az olajcserére figyelmeztető felirat helyezkedik el.* A fényképen az összes lámpa és visszajelző be van kapcsolva illusztráció céljából.

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

A GSX-S125 könnyű, sportos, tízküllős alumíniumöntvény felnik Dunlop D102 típusú gumiabroncsokkal lettek ellátva a stabil manőverezés érdekében. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) a legújabb Bosch ABS 10 alapegységgel rendelkezik, amely a legkönnyebb és legkompaktabb kétcsatornás ABS-rendszer a piacon.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

124cm3

Teljesítmény

15LE

Nyomaték

11.5Nm

Menetkész tömeg

133kg

Ülésmagasság

785mm

Üzemanyagtank

11L

Motor típusa
Négyütemű, egyhengeres, folyadékhűtéses, DOHC
CO2 kibocsátás*
54 g / km
Üzemanyagfogyasztás*
2.3 L / 100 km
Furat x Löket
62 mm x 41.2 mm
Sebességváltó
Hatsebességes, mechanikus
Teljesítmény
15 LE (11 kW) / 10 000 ford. / perc
Nyomaték
11.5 Nm / 8 000 ford. / perc
Hosszúság
2 000 mm
Szélesség
745 mm
Magasság
1 035 mm
Tengelytáv
1 300 mm
Szabad magasság
165 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Központi rugóstag, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
90/80-17M/C, tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
130/70-17M/C, tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése Kiegészítő katalógus

További modellek