GSX-S125 ABS

A Csupasz ifjú Titán

1 119 000 Ft

GSX-S125 ABS

A Csupasz ifjú Titán

Célul tűztük ki, hogy a GSX-S125 abszolút könnyű legyen és a kategóriájában verhetetlen teljesítményt nyújtson – mindezt egy verhetetlen csomagban. A Suzuki mérnökei szakértelmüket és formatervezési filozófiájukat latba vetve egy a forradalmian új GSX-R125-ön alapuló, új és izgalmas utcai sportmotorkerékpárt alkottak, amely a legjobb teljesítmény / súly aránnyal lett ellátva, továbbá a legfürgébb a 125 cm3-es kategóriában.

Jogosítvány kategória:
B125 A1 A2 A

 *A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

1 119 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

A motortervezés tudománya

A motortervezés tudománya

A nagyteljesítményű motorok fejlesztése külön tudomány; a GSX-S125 DOHC vezérlésű motorja pedig valóban egyetemi tananyag lehetne, olyan nagy teljesítményt hoz ki a rendkívül hatékony és kompakt erőforrásból. A cél az üzemanyag égési hatékonyságának, valamint a sportos motorkarakterisztika és a fogyasztás optimális egyensúlyának megteremtése.

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Magabiztos stabilitás az autópályán, dinamikus menettulajdonság a kanyarokban, könnyű manőverezhetőség a forgalomban – mindez a GSX-S125 modern futóművének köszönhető. Az acélcsöves váz az optimális torziós merevséget kombinálja a ultrakönnyű súllyal. A tengelytáv 1300 mm, mindössze 134 kg-os menetkész tömeg, míg az ülésmagasság csupán 785 mm.

LED-fényszórók és LED-es helyzetjelzők

LED-fényszórók és LED-es helyzetjelzők

A GSX-S125 a GSX-R elődökhöz hasonlóan egymás fölött elhelyezett LED fényszórókat kapott, alul a távolsági, fölül a tompított fényszóróval, és ezek két oldalán a helyzetjelzőkkel. A GSX-S125 LED-fényszórói nagyobb fényerejűek, mégis kisebbek és nagyobb élettartamúak, mint más gyártók hagyományos, halogénizzós fényszórói.

Kulcsnyílás záras védelem

Kulcsnyílás záras védelem

A GSX-S125 kényelmes, könnyen használható gyújtásindító rendszerrel rendelkezik, amely kulcsnyílás zárral van ellátva. A kulcstartóban egy véletlenszerű mágneskód van beépítve, amely a gyújtáskulcs zárjának fedeléhez érintve kioldja a nyílás fölötti mágneszárat.  A kulcsot ezután lehet a gyújtáskapcsoló nyílásba illeszteni, és a gyújtást bekapcsolni. A gyújtás leállítása és a kulcs kivétele után a kulcsnyílás zár egy könnyedén egy gombbal aktiválható

Suzuki Easy Start System

Suzuki Easy Start System

Az új GSX-S125 már a Suzuki Easy Start System megoldást használja, amely lehetővé teszi a motor egyetlen gombnyomással történő indítását. Számítógépes motorvezérlő elektronika (ECM) figyeli a motor állapotát, és annak beindulása után azonnal kioldja az önindítót.

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

A nagy teljesítményű kipufogórendszer része a dupla kiömlőnyílású kipufogódob. A GSX-S125 katalizátorának köszönhető en megfelel az EURO 4 károsanyag-kibocsátási elő írásoknak, és ettől mindenki fellélegezhet.

Informatív LCD-s műszerfal

Informatív LCD-s műszerfal

A Suzuki GSX-S125 egy modern és sokfunkciós LCD kijelzővel rendelkezik, amely mellett az irányjelző, az üres fokozat, az országúti fényszóró, a hűtőfolyadék-hőmérséklet, a hibajelző, az ABS és a programozható váltófény visszajelzője látható. Az erős fényű digitális LCD-panelen felül megtalálható a szegmentált sávos fordulatszámmérő, alatta a sebességmérő, a sebességfokozat visszajelzője, az óra, a kilométer-számláló kettő napi kilométerszámlálóval, az átlagos üzemanyag-fogyasztás visszajelzője, az üzemanyagszint-jelző és az olajcserére figyelmeztető felirat helyezkedik el.
* A fényképen az összes lámpa és visszajelző be van kapcsolva illusztráció céljából.

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

A GSX-S125 könnyű, sportos, tízküllős alumíniumöntvény felnik Dunlop D102 típusú gumiabroncsokkal lettek ellátva a stabil manőverezés érdekében. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) a legújabb Bosch ABS 10 alapegységgel rendelkezik, amely a legkönnyebb és legkompaktabb kétcsatornás ABS-rendszer a piacon.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

124cm3

Teljesítmény

15LE

Nyomaték

11.5Nm

Menetkész tömeg

133kg

Ülésmagasság

785mm

Üzemanyagtank

11L

Motor típusa
Négyütemű, egyhengeres, folyadékhűtéses, DOHC
CO2 kibocsátás*
54 g / km
Üzemanyagfogyasztás*
2.3 L / 100 km
Furat x Löket
62 mm x 41,2 mm
Sebességváltó
Hatsebességes, mechanikus
Teljesítmény
15 LE (11 kW) / 10 000 ford. / perc
Nyomaték
11.5 Nm / 8 000 ford. / perc
Hosszúság
2020 mm
Szélesség
745 mm
Magasság
1040 mm
Tengelytáv
1300 mm
Szabad magasság
155 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Központi rugóstag, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
90/80-17M/C, tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
130/70-17M/C, tömlő nélküli
Katalógus letöltése Kiegészítő katalógus

További modellek