GSX-R125 ABS

A Sportos ifjú Titán

Eredeti ár: 1 399 000 Ft
Akciós ár: 1 199 000 Ft

GSX-R125 ABS

A Sportos ifjú Titán

A Suzuki GSX-R sorozat immár több, mint 30 éve meghatározó szerepet tölt be a sportmotor kategóriában. Ezt bizonyítja, hogy a GSX-R sportmotorokból több, mint egymillió darab kelt már el világszerte. Ismerd meg a forradalmian új Suzuki GSX-R125-öt, amely a legjobb teljesítmény / súly aránnyal lett ellátva, továbbá a legfürgébb a 125 cm3-es kategóriában. Nem mellékesen, mindez dinamikus menettulajdonsággal és nagyszerű fogyasztással is párosul.

Jogosítvány kategória:
B125 A1 A2 A

*A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

Eredeti ár: 1 399 000 Ft
Akciós ár: 1 199 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

A motortervezés tudománya

A motortervezés tudománya

A nagyteljesítményű motorok fejlesztése külön tudomány; a GSX-R125 DOHC vezérlésű motorja pedig valóban egyetemi tananyag lehetne, olyan nagy teljesítményt hoz ki a rendkívül hatékony és kompakt erőforrásból. A cél az üzemanyag égési hatékonyságának, valamint a sportos motorkarakterisztika és a fogyasztás optimális egyensúlyának megteremtése.

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Ultrakönnyű váz és pontos futómű

Magabiztos stabilitás az autópályán, dinamikus menettulajdonság a kanyarokban, könnyű manőverezhetőség a forgalomban – mindez a GSX-R125 modern futóművének köszönhető. Az acélcsöves váz az optimális torziós merevséget kombinálja a ultrakönnyű súllyal. A tengelytáv 1300 mm, mindössze 134 kg-os menetkész tömeg, míg az ülésmagasság csupán 785 mm.

A motortervezés tudománya

A motortervezés tudománya

A GSX-R125 a GSX-R elődökhöz hasonlóan egymás fölött elhelyezett LED fényszórókat kapott, alul a távolsági, fölül a tompított fényszóróval, és ezek két oldalán a helyzetjelzőkkel. A GSX-R125 LED-fényszórói nagyobb fényerejűek, mégis kisebbek és nagyobb élettartamúak, mint más gyártók hagyományos, halogénizzós fényszórói.

Kulcs nélküli gyújtásrendszer

Kulcs nélküli gyújtásrendszer

A GSX-R125 kényelmes, kulcs nélküli gyújtásrendszerrel rendelkezik, így a motoros beindíthatja a motort, ha a kompakt méretű kulcs elég közel van a motorkerékpárhoz.

Suzuki Easy Start System

Suzuki Easy Start System

A hagyományos indítókapcsolókat nyomva kell tartani mindaddig, amíg a motor be nem indul, de az új GSX-R125 már a Suzuki Easy Start System megoldást használja, amely lehetővé teszi a motor egyetlen gombnyomással történő indítását. Számítógépes motorvezérlő elektronika (ECM) figyeli a motor állapotát, és annak beindulása után azonnal kioldja az önindítót.

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

Sportos kipufogó dupla kiömlőnyílással

A nagy teljesítményű kipufogórendszer része a dupla kiömlőnyílású kipufogódob. A GSX-R125 katalizátorának köszönhető en megfelel az EURO 4 károsanyag-kibocsátási elő írásoknak, és ettől mindenki fellélegezhet.

Informatív LCD-s műszerfal

Informatív LCD-s műszerfal

A Suzuki GSX-R125 egy modern és sokfunkciós LCD kijelzővel rendelkezik, amely mellett az irányjelző, az üres fokozat, az országúti fényszóró, a hűtőfolyadék-hőmérséklet, a hibajelző, az ABS és a programozható váltófény visszajelzője látható. Az erős fényű digitális LCD-panelen felül megtalálható a szegmentált sávos fordulatszámmérő, alatta a sebességmérő, a sebességfokozat visszajelzője, az óra, a kilométer-számláló kettő napi kilométerszámlálóval, az átlagos üzemanyag-fogyasztás visszajelzője, az üzemanyagszint-jelző és az olajcserére figyelmeztető felirat helyezkedik el.
* A fényképen az összes lámpa és visszajelző be van kapcsolva illusztráció céljából.

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

10 küllős könnyű alumínium kerekek, Dunlop gumiabroncsokkal

A GSX-R125 könnyű, sportos, tízküllős alumíniumöntvény felnik Dunlop D102 típusú gumiabroncsokkal lettek ellátva a stabil manőverezés érdekében. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) a legújabb Bosch ABS 10 alapegységgel rendelkezik, amely a legkönnyebb és legkompaktabb kétcsatornás ABS-rendszer a piacon.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

124cm3

Teljesítmény

15LE

Nyomaték

11,5Nm

Menetkész tömeg

134kg

Ülésmagasság

785mm

Üzemanyagtank

11L

Motor típusa
Négyütemű, egyhengeres, folyadékhűtéses, DOHC
Furat x Löket
62 mm x 41,2 mm
Sebességváltó
6-sebességes, mechanikus
Teljesítmény
15 LE (11 kW) / 10 000 ford. / perc
Nyomaték
11.5 Nm / 8 000 ford. / perc
Hosszúság
2020 mm
Szélesség
700 mm
Magasság
1075 mm
Tengelytáv
1300 mm
Szabad magasság
160 mm
Első futómű
Teleszkópos, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Központi rugóstag, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
90/80-17M/C, tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
130/70-17M/C, tömlő nélküli
Üzemanyagfogyasztás*
2.3L / 100km
CO2 kibocsátás*
54 g / km
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése Kiegészítő katalógus

További modellek