Address 110

Okos városi megoldás

729 000 Ft
Új modell

Address 110

Okos városi megoldás

A Suzuki Address 110 nem csupán egy egyszerű robogó, ami megkönnyíti a városi közlekedésedet, de emellett divatos és egy életstílus megtestesítője. Lenyűgöző gyorsulása, példátlanul alacsony gazdaságos fogyasztása (2,1 liter / 100 km)*, egyedülállóan nagy 20,6 literes csomagtere és karcsú felépítése egyaránt hozzájárul a robogózás tiszta élvezetéhez. A gondtalan és biztonságos közlekedésről többek között a kombinált fékrendszer gondoskodik.

Jogosítvány kategória
B125 A1 A2 A

 *A tájékoztatás nem teljes körű. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. További részletekkel a hivatalos Suzuki márkakereskedésekben.

Kalkuláld ki a számodra legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget!

Finanszírozási kalkulátor

729 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

Nagyméretű üzemanyagtartály és kedvező fogyasztás

Nagyméretű üzemanyagtartály és kedvező fogyasztás

A kiemelkedően nagy, 5,2 literes üzemanyagtartály és a takarékos, mindössze 2,1 l / 100 km-es átlagfogyasztású erőforrás lenyűgöző, akár 247 kilométeres hatótávot biztosít az Address-nek*

Hatalmas tároló az ülés alatt

Hatalmas tároló az ülés alatt

Helyezd el a zárt bukósisakodat, esőkabátodat vagy egyéb dolgaidat a nagyméretű, 20,6 literes ülés alatti tárolóba, amely kifejezetten tágasra lett kialakítva.

Tároló rész az első idomban

Tároló rész az első idomban

Az első idomba integrált bal oldali 600 ml-es és a jobb oldali 500 ml-es rekesz további tároló helyet kínál, ha még így kevés lenne az hatalmas ülés alatti tároló rész.

Komfortos üléspozíció

Komfortos üléspozíció

Az átdolgozott, még áramvonalasabb idomzat kialakításánál elsődleges szempont volt a vezető kényelme. Ennek eredményeként bőséges hely áll a lábak rendelkezésre, így bárki könnyedén megtalálja a számára ideális testhelyzetet.

Zárható gyújtáskapcsoló

Zárható gyújtáskapcsoló

A gyújtáskapcsolót masszív fedél védi a tolvajoktól. A szerkezet - a megszokott funkció mellett – az ülés felnyitására is szolgál, így nem kell külön kulcs a nyereg alatt tárolt holmik eléréséhez.

Fiatalos stílus

Fiatalos stílus

Légiesen könnyed vonalak és markáns, szembetűnő élek határozzák meg a formavilágot. Utóbbiak a jármű teljes hosszán végigfutnak, még divatosabb külsőt kölcsönözve az Address-nek.

Új üzemanyag-befecskendező rendszer

Új üzemanyag-befecskendező rendszer

Az új üzemanyag-befecskendező rendszer 6 érzékelővel lett felszerelve. A motorvezérlő egysége valós időben dolgozza fel az adatokat az üzemanyag-adagolás optimalizálásához a vezetési körülményeknek megfelelően.

Injektor

Injektor

A nagyobb számú furatnak köszönhetően az üzemanyag befecskendezése sokkal finomabb, ezáltal hatékonyabb az üzemanyag-fogyasztás.

Dugattyú

Dugattyú

A motor súrlódása drasztikusan le lett csökkentve a teljesítmény növelése érdekében a dugattyúköpeny és a csapszeg fejlettebb áttervezésével.

Vezérműtengely

Vezérműtengely

A vezérmű tengely bütyökprofiljának fejlett kialakítása jelentősen javítja az üzemanyag elégetésének hatásfokát, és csökkenti a zajszintet.

További részletek

  • Két sisakakasztó. Mindkét oldalon megerősített akasztók találhatók a bukósisak számára a kényelem biztosítására parkoláskor.

  • A gyújtás alatti erős akasztó segítségével sokféle táskát vihetsz kényelmesen magaddal.

  • Az olajszivattyúban alkalmazott kis súrlódású motoralkatrészek jelentősen csökkentik a szükséges olaj mennyiségét, ezáltal lehetővé teszik kisebb, könnyebb olajszivattyú használatát.

  • A nagy kapacitású hátsó csomagtartó és tartókonzol tartozékként külön megvásárolható. (Maximális kapacitása: 5 kg.)
  • Az új, áramvonalas méretek a kényelem szem előtt tartásával lettek megválasztva. Ráadásul az Address padlólemeze elegendően nagy a megfelelő lábtartás megtalálásához.

  • A megnövelt, egyedi formájú fényszóró ügyesen bele lett építve a kormányrúd burkolatába. Az elegáns fekete borítású maszk éles, ugyanakkor elegáns külsőt kölcsönöz a robogó elejének.

  • Reteszelt oldaltámasz Az oldaltámasz kapcsolója megakadályozza a motor beindítását, ha a támasz ki van nyitva.

  • Az Address-ben ugyanazt az olajleeresztő nyílást alkalmaztuk, mint a GSX-R1000-ben és a MotoGP-s motorokban. A olajszabályozó gyűrű alsó hornyos furatai javítják az olajkeringés hatékonyságát.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

113cm3

Üzemanyagfogyasztás*

2.1L / 100km

Teljesítmény

9LE

Nyomaték

8.6Nm

Menetkész tömeg

100kg

Ülésmagasság

755mm

Motor típusa
Négyütemű, egyhengeres, léghűtéses, SOHC
CO2 kibocsátás*
49 g / km
Furat x Löket
51 mm x 55.2 mm
Üzemanyagtank
5.2 L
Sebességváltó
CVT (Automata)
Teljesítmény
6.5 kW (9 LE) / 8 000 ford. / perc
Nyomaték
8.6 Nm / 6 250 ford. / perc
Hosszúság
1 845 mm
Szélesség
665 mm
Magasság
1 095 mm
Tengelytáv
1 260 mm
Szabad magasság
120 mm
Első futómű
Teleszkópvilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Dob
Első gumiabroncs
80 / 90-14 M / C (40P), tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
90 / 90-14 M / C (46P), tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.
Katalógus letöltése Kiegészítő katalógus

További modellek