Address 110

Okos városi megoldás

669 000 Ft

Address 110

Okos városi megoldás

A Suzuki Address 110 nem csupán egy egyszerű robogó, ami megkönnyíti a városi közlekedésedet, de emellett divatos és egy életstílus megtestesítője. Lenyűgöző gyorsulása, példátlanul alacsony gazdaságos fogyasztása (1,96 liter / 100 km), egyedülállóan nagy 20,6 literes csomagtere és karcsú felépítése egyaránt hozzájárul a robogózás tiszta élvezetéhez és a gondtalan közlekedéshez.

Jogosítvány kategória
B125 A1 A2 A

669 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

Nagyméretű üzemanyagtartály és kedvező fogyasztás

A kiemelkedően nagy, 5,2 literes üzemanyagtartály és a takarékos, mindössze 1,96 l/100 km-es átlagfogyasztású erőforrás lenyűgöző, akár 255 kilométeres hatótávot biztosít az Address-nek.

20,6 literes tároló az ülés alatt

20,6 literes tároló az ülés alatt

Helyezd el a zárt bukósisakodat, esőkabátodat vagy egyéb dolgaidat a nagyméretű, 20,6 literes ülés alatti tárolóba, amely kifejezetten tágasra lett kialakítva.

További tároló rész az első idomba integrálva

További tároló rész az első idomba integrálva

Az első idomba integrált bal oldali 600 ml-es és a jobb oldali 500 ml-es rekesz további tároló helyet kínál, ha még így kevés lenne az hatalmas ülés alatti tároló rész.

Komfortos üléspozíció

Komfortos üléspozíció

Az átdolgozott, még áramvonalasabb idomzat kialakításánál elsődleges szempont volt a vezető kényelme. Ennek eredményeként bőséges hely áll a lábak rendelkezésre, így bárki könnyedén megtalálja a számára ideális testhelyzetet.

Fedett gyújtáskapcsoló ülésnyitó mechanizmussal

Fedett gyújtáskapcsoló ülésnyitó mechanizmussal

A gyújtáskapcsolót masszív fedél védi a tolvajoktól. A szerkezet - a megszokott funkció mellett – az ülés felnyitására is szolgál, így nem kell külön kulcs a nyereg alatt tárolt holmik eléréséhez.

Fiatalos stílus

Fiatalos stílus

Légiesen könnyed vonalak és markáns, szembetűnő élek határozzák meg a formavilágot. Utóbbiak a jármű teljes hosszán végigfutnak, még divatosabb külsőt kölcsönözve az Address-nek.

Új üzemanyag-befecskendező rendszer

Új üzemanyag-befecskendező rendszer

Az új üzemanyag-befecskendező rendszer 6 érzékelővel lett felszerelve. Az érzékelők pontosan érzékelik a fojtószelep állását, a motor fordulatszámát, a légköri nyomást, a motor hőmérsékletét, a kipufogó oxigénszintjét, és továbbítják az adatokat a motorvezérlő egységbe. A SUZUKI motorvezérlő egysége valós időben dolgozza fel az adatokat az üzemanyag-adagolás optimalizálásához a vezetési körülményeknek megfelelően. A hegyesebb szelepszög és az optimalizált légbeszívó több függőleges turbulenciát hoz létre, így gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az égést. Az üzemanyag-levegő keveréket a befecskendezőfuratok megnövelt száma és kialakítása tovább finomítja, így precízebb keverék jön létre.

Injektor

Injektor

A nagyobb számú furatnak köszönhetően az üzemanyag befecskendezése sokkal finomabb, ezáltal hatékonyabb az üzemanyag-fogyasztás.

Dugattyú

Dugattyú

A motor súrlódása drasztikusan le lett csökkentve a teljesítmény növelése érdekében a dugattyúköpeny és a csapszeg fejlettebb áttervezésével.

Vezérműtengely

Vezérműtengely

A vezérmű tengely bütyökprofiljának fejlett kialakítása jelentősen javítja az üzemanyag elégetésének hatásfokát, és csökkenti a zajszintet.

További részletek

 • Nagy üzemanyagtartály. A nagyméretű, 5,2 literes üzemanyagtartálynak és a 1,96 liter / 100 km-es fogyasztásnak köszönhetően az Address lenyűgöző módon akár 255 km-t is megtehet egy tankkal. (Megjegyzés: SUZUKI-mérés WMTC üzemmódban. A tényleges üzemanyag-fogyasztás változhat a körülményektől függően.)

 • Két sisakakasztó. Mindkét oldalon megerősített akasztók találhatók a bukósisak számára a kényelem biztosítására parkoláskor.

 • A gyújtás alatti erős akasztó segítségével sokféle táskát vihetsz kényelmesen magaddal.

 • A kis szakítószilárdságú dugattyúgyűrű csökkenti a súrlódási veszteséget.

 • Az Address-ben ugyanazt az olajleeresztő nyílást alkalmaztuk, mint a GSX-R1000-ben és a MotoGP-s motorokban. A olajszabályozó gyűrű alsó hornyos furatai javítják az olajkeringés hatékonyságát.

 • Az olajszivattyúban alkalmazott kis súrlódású motoralkatrészek jelentősen csökkentik a szükséges olaj mennyiségét, ezáltal lehetővé teszik kisebb, könnyebb olajszivattyú használatát.
 • Az új, áramvonalas méretek a kényelem szem előtt tartásával lettek megválasztva. Ráadásul az Address padlólemeze elegendően nagy a megfelelő lábtartás megtalálásához.

 • A megnövelt, egyedi formájú fényszóró ügyesen bele lett építve a kormányrúd burkolatába. Az elegáns fekete borítású maszk éles, ugyanakkor elegáns külsőt kölcsönöz a robogó elejének.

 • A kényelem érdekében a lábak helyénél megsüllyesztettük a padlólemezt.

 • Reteszelt oldaltámasz Az oldaltámasz kapcsolója megakadályozza a motor beindítását, ha a támasz ki van nyitva.

 • A hátsó fék rögzíthető behúzott állapotban. Hasznos parkolási funkció az oldaltámasz használata esetén.

 • A nagy kapacitású hátsó csomagtartó és tartókonzol tartozékként külön megvásárolható. (Maximális kapacitása: 5 kg.)

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

113cm3

Teljesítmény

9LE

Nyomaték

8.6Nm

Menetkész tömeg

97kg

Ülésmagasság

755mm

Üzemanyagtank

5.2L

Motor típusa
Négyütemű, egyhengeres, léghűtéses, SOHC
Furat x Löket
51.0 mm x 55.2 mm
Sebességváltó
CVT
Teljesítmény
6.7 kW (9 LE) / 8000 rpm
Nyomaték
8.6 Nm / 6500 rpm
Hosszúság
1845 mm
Szélesség
665 mm
Magasság
1095 mm
Tengelytáv
1260 mm
Szabad magasság
120 mm
Első futómű
Teleszkópvilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Dob
Első gumiabroncs
80/90-14 M/C (40P), tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
90/90-14 M/C (46P), tömlő nélküli

További modellek