KÖVETKEZETES TERVEZÉS, KOMPROMISSZUMMENTES MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Fejlett technológiák, magasszintű szakmai hozzáértés.

A Suzuki motorkerékpárok minőségének a titka a fejlett technológiák és a szakképzett, hozzáértő kivitelezés kombinációja. Minden Suzuki motorkerékpár születése számos teszteléssel töltött óra, kompromisszumoktól mentes minőségellenőrzés valamint lelkes és hozzáértő mérnöki munka eredménye.

GYÁRTÁSI FILOZÓFIÁNK ESSZENCIÁJA A TE SUZUKID BELSŐ HAJTÓEREJE

GYÁRTÁSI FILOZÓFIÁNK ESSZENCIÁJA A TE SUZUKID BELSŐ HAJTÓEREJE

Amit nyújtunk: valós hozzáadott érték

106 éves gyártói, 63 éves motorkerékpár-gyártói történelmünkben mindig arra törekedtünk, hogy többet nyújtsunk egy egyszerű terméknél Hiszünk benne, hogy szenvedélyünk, lelkesedésünk a vásárlóknak nyújtott lehető legjobb termékhez vezet, hogy hozzáértéssel készülő motorkerékpárjainkra méltón lehetnek büszkék új tulajdonosaik.

A „” logó világszerte ismert és elismert, a megbízhatóság és az egyediség eszméit tökéletesen egyesítő termékek jelzőjeként. A Suzuki büszkén követi ezt a filozófiát, határozott céljaként tűzve ki erényeinek megtartását, soha le nem mondva a valós hozzáadott értékkel ellátott termékek gyártásáról.

GYÁRTÁSI FILOZÓFIÁNK ESSZENCIÁJA A TE SUZUKID BELSŐ HAJTÓEREJE

SUZUKI TÖRTÉNELEM

Történelmünk ügyfeleinkkel együtt írjuk világszerte.

Ügyfélszolgálat

Ha kérdése, észrevétele van a Suzuki termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban, keresse fel az alábbi honlapunkat:

https://auto.suzuki.hu/ugyfelszolgalat

Megkeresésére munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak.

Kérjük, ne használja az ügyfélszolgálati elérhetőségeket szponzorációs kérések, ajánlatok küldésére! Az ilyen témájú megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni, ezeket a leveleket automatikusan töröljük. Az ügyfélszolgálat célja, hogy meglévő és jövőbeni ügyfeleink eljuttathassák a Magyar Suzuki Zrt.-hez kérdéseiket, észrevételeiket, javaslataikat.

 

Sajtókapcsolat

Amennyiben sajtóügyekben kíván velünk kapcsolatba lépni, kérjük kattintson az alábbi hivatkozásra:

Magyar Suzuki Zrt. Sajtókapcsolat »