Új KATANA regionális teszt

Bemutatásra került az Új KATANA a Közép- és Kelet-Európai sajtó számára Horvátországban.

A KATANA regionális tesztjére 6 országból érkeztek az újságírók, hogy kipróbálhassák a legendák utódját, a limitált példányszámban elérhető legújabb Suzuki motorkerékpárt. A 15 újságíró egy arra legalkalmasabb helyszínen ismerhette meg a motor legapróbb részleteit és tapasztalhatták meg a függőséget okozó teljesítményét.

A Horvátországban megrendezésre kerülő teszt otthona a tengerpart mentén fekvő Novi Spa Hotels & Resorts megfelelő helyszínt biztosított a KATANA flottájának, hogy a sajtó munkatársai közelebbről is megismerhessék, majd tesztre foghassák a Suzuki legújabb modelljét. 

A szinte önálló kategóriát teremtő KATANA nem csupán a legendák méltó utódjaként hivatott betölteni szerepét, de a legmodernebb technikai fegyvertárával könnyedén hódítja meg a sportos utcai motorok kedvelőit is. A teszt az arra méltán alkalmas tengerpart mentén húzódó 8-as úton zajlott, ahol a KATANA génjeiben rejlő szupersport teljesítmény és a legmodernebb technikai felszereltség garantálta a sikert és a tiszteletet parancsoló megjelenést.

 A KATANA minden apró részletét a jellegzetes élei alkotják, az erőtől duzzadó motorja mellé pedig kényelem és komfort is párosul, így a 3 napos esemény többről szólt, mint egy menetpróba. 

Égő Katalin – Motorrevű magazin "Akinek elege van már abból, hogy állandóan a kormány fölé görnyedjen, egyenesen szeretne ülni, miközben a sportos motorozásról sem akar lemondani, annak telitalálat a KATANA. Kellően nyomatékos, fantasztikusan kényelmes, és igen, szép is"

Bistei Péter - Totalbike.hu "Végre egy stílusos utcai sportmotor a Suzukitól, egyben kiváló tuning-alap!"

Déczi Balázs - Motozin Magazin „Úgy gondolom, az új Suzuki KATANA remek naked bike, azon túlmenően, hogy roppant komfortos, remek menettulajdonságokkal büszkélkedhet. Motorja erős, nyomatékos, megjelenésre pedig roppant vonzó, nekem nagyon tetszik.”

Jefte Fleischer a Suzuki regionális marketing menedzsere így értékelte a KATANA regionális tesztjét: "A KATANA lenyűgöző teljesítményét pazar környezetben tudtuk bemutatni, hogy a sajtó munkatársai is megerősíthessék a motorról alkotott véleményünket, a gondos mérnöki tervezés sikerét. A KATANA hamisítatlan sportosságát nagyfokú kényelemmel jellemezték, miközben elismerő dicsérettel illették karakteres formavilágát is. Így az új KATANA méltó arra, hogy ősei nyomdokaiba lépjen, hiszen napjainkban is egy különleges, egyedülálló stílust képvisel."

Köszönjük a résztvevőknek, hogy nagyon jó hangulatban telt a motor bemutatója. A tesztet követően meggyőződésünké vált, hogy a Suzuki KATANA, egyfajta újkori ikonként hirdeti a Suzuki iránti rajongásunkat, miközben a motor tulajdonságai fantasztikus élményt nyújtanak a motoros számára.

Legyél Te is az elsők között és hódítsd meg vele a kedvenc kanyarjaidat! 

Bővebben a modellről.