Suzuki motorok, autók és hajómotorok uralták a Hungaroringet

A Suzuki az ORFK OBB csoportjával közösen szervezte az eseményt, amelynek a fő célja a baleset megelőzés és biztonságos motorozás volt, és amelyen több száz motoros rajongó gyűlt össze. A motorok mellett a feltűntek a helyszínen a legújabb Suzuki autó és hajómotor modellek is.

Kivételesen hideg volt az idő a Hungaroringen május második hétvégéjéhez képest, ez azonban nem szeghette kedvét a Suzuki motorok szerelmeseinek, így sikerült egy remek hétvégét eltölteniük a versenypályán. A rendezvényen a regisztrált látogatók ingyenes pályaköröket tehettek a Tanpálya instruktorainak segítségével a 20 éves Hungaroring pályacsíkján, amit idén teljesen egészében újraaszfaltoztak. De ez csak egyik eleme volt a színes programsorozatnak! A nap során ezen kívül még kaszkadőr bemutatón, gyerekprogramokon és ügyességi versenyeken is részt vehettek az érdeklődők, így igazi családi program kerekedett, ahol minden generáció megtalálhatta a saját szórakozását.

“A Suzuki Magyarország legdinamikusabban bővülő motor gyártója, miután tavaly közel 70%-kal növelni tudta az egy évvel korábbi eladásait. Kiemelkedő modellekkel jelentkeztünk az idén is, és folyamatosan keressük a jó lehetőségeket arra, hogy megmutathassuk őket a közönségnek. Ez az elgondolás vezérelt minket aSuzuki MotoFest megszervezésekor is, hiszen hol máshol lehetne jobb első benyomást tenni egy motorral, mint Európa egyik legismertebb versenypályáján, a Hungaroringen!” - nyilatkozta Fleischer Jefte, a Magyar Suzuki Zrt. Motorcycle marketingese.