Stratégia partnerségbe lépett a Magyar Suzuki Zrt. és a H-Moto Team

Immár lehullott a függöny minden titokról a Pesti Vigadó étteremben egy sajtótájékoztató keretén belül, miszerint a Magyar Suzuki Zrt. stratégiai partnerséget kötött a H-Moto Team-mel. Télen, a spanyolországi Almeriában edzőtáborozó motorosok elárulták, ki melyik bajnokságban húzza a 2017-es szezonban a gázt. A tapasztaltabbak közül Györfi Alen, Bódis Ricsi, Gyutai Adrián és Kovács Bálint a német nemzeti bajnokságban, az IDM-ben fognak indulni.

Elsősorban a tanulás és a töretlen fejlődés a célja a korábban már nemzetközi szinten is bizonyító Bódis Richárdnak és Gyutai Adriánnak, a H-Moto Team versenyzőinek az IDM mezőnyében. Mindkét motoros kiemelte, hogy a téli időszakban elvégzett, kétszer egyhetes spanyolországi edzőtábor nagyon hasznosnak bizonyult, s mindketten nagy várakozásokkal tekintenek az idei szezonra. Bódis R. egy 1000 köbcentiméteres, legújabb fejlesztésű gyári Suzuki GSX-R1000 nyergében száll harcba a bajnoki pontokért.

"Nagyon várom már a májusi rajtot, mert ez egy komoly sorozat, neves ellenfelekkel, ráadásul számomra a kategória és a versenymotor is teljesen új. Az idei évre egyelőre nem tűztem ki konkrét célokat az eredmények szempontjából, inkább abban bízom, hogy alulról építkezve az év második felében már harcban lehetek a legjobbakkal" - mondta Bódis Richárd.

A 220 Volt H-Moto Team 23 éves versenyzőjének nem akármilyen partnere lesz ebben a szezonban, ugyanis a Magyar Suzuki Zrt. stratégiai partneri szerződést kötött Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatával, és ennek értelmében minden segítséget megadnak Bódis Richárdnak a minél jobb szerepléshez.

"A Magyar Suzuki Zrt. és a 220 Volt H-Moto Team csapata között egy többszintű stratégiai együttműködés született a 2017-es szezonban. Cégünk célja, hogy IDM bajnokságában Bódis Ricsi az új Suzuki GSX-R1000-rel minél jobb helyezést érhessen el, sőt, abban bízunk, hogy akár a dobogóra is felállhat valamelyik futam után. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen komoly bajnokságban méretteti meg magát Ricsi, és azt reméljük, hogy az eredményeivel közösen fogjuk tudni népszerűsíteni a motorsportot és a motorozást. Az együttműködéstől elsősorban sikereket és jó eredményeket várunk, ugyanakkor törekszünk a közös célok megvalósítására." – árulta el Fleischer Jefte, a Magyar Suzuki Zrt. Regionális Motorkerékpár Marketing Managere.

A 220 Volt H-Moto Team összesen 16 versenyzővel vág neki a 2017-es idénynek hazai és nemzetközi szinten. A csapatot sportigazgatóként a korábban versenyzőként Európa-, és világbajnoki futamokon is szerepelt Rizmayer Gábor irányítja.