Gergely találta meg a nyerő kombinációt a Budapest Motor Kiállításon!

Megtalálta gazdáját a “Találd meg a nyerő kombinációt!” játék főszereplője, a Suzuki Address robogó. Kellemes, igazi motorosok egymás közt hangulatú délelőttöt tölthetett el Karádi Gergely nyertes a suzukisokkal.

Majdnem kétezren játszottak a tavasz elején kiírt “Találd meg a nyerő kombinációt!” nyereményjátékunkkal amit a Budapest Motor Kiállításon szerveztünk a kilátogatók számára. A nagy érdeklődés nem volt véletlen, a főnyeremény ugyanis egy vadonatúj Suzuki Address volt. A rengeteg ajándékcsomag mellett a végén csak egy valaki nyerhetett, akit meg is találtunk sorsolás útján Karádi Gergely személyében.

Az átadón hamar megállapíthattuk, hogy jó helyre került a robogó! Generációkon átível Karádiéknál a motorok iránti szerelem, ami elsősorban a Suzukira vonatkozik. A Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-ra is a családdal látogattak ki, együtt az idősebbek és a fiatalabbak. A felesége javaslatára szállt be a játékba, és milyen jól tette, hogy hallgatott rá!

Az átadó a törökbálinti Harmati Suzuki Márkakereskedésben volt. Gergely a nyeregbe pattanás előtt részletesen végigvette a robogó részleteit az értékesítővel, majd ki is próbálta azt a helyszínen, mielőtt elhajtott vele. Azt mondta nekünk, hogy nagyon pozitív élmény volt neki a nyeremény átvételen kívül a Suzukisokkal való találkozó is.

“Élményszámba ment ez a játék az elejétől a végéig, nagyon köszönöm a magyarországi Suzukinak a lehetőséget és a nyereményt is. Az átadón pedig ismét megtapasztalhattam, hogy igaz motorosok csakis jó hangulatban tudják egymással eltölteni az időt. Boldogan fogom használni az Address-t!” - nyilatkozta Karádi Gergely.