Európai GSX-R találkozó a Suzuki MotoGP versenyzőivel!

Második alkalommal kerül megrendezésre az európai GSX-R találkozó június 21-23 között Belgiumban. Az eseménynek a Zolder versenypálya ad otthont a Német Nemzetközi Motoros bajnokság keretein belül, ahol nem csak a versenyzők küzdenek a pontokért, de a GSX-R tulajdonosok százai gyűlnek össze Európa minden tájáról, hogy ők is megtegyék tiszteletkörüket a tradicionális versenypályán.

A programok minden GSX-R tulajdonos számára felejthetetlen élményt nyújtanak, hiszen a gyorsasági motorversenyen mellett Stuntshow is szórakoztatja az egybegyűlteket, de versenyzői autogram osztás és beszélgetések is várják a rajongókat.

A versenypályán a kihagyhatatlan közös fotózás mellett egy felejthetetlen felvonulás részeként, két különleges vendég is részt vesz a menetben. Hogy a hazai GSX-R tulajdonosoknak is kedvet csináljunk: Bizony kevés olyan alkalom adódik az életben, amikor MotoGP pilótákkal együtt róhatjuk a versenypálya aszfaltcsíkját.  

Alex Rins és Joan Mir a Team Suzuki ECSTAR versenyzői nem csak, hogy meglátogatják az eseményt, de természetesen közös fotók is készülhetnek a rajongóikkal, valamint aláírások is begyűjthetők a MotoGP pilótáitól.

A GSX-R rajongók számára minden adott lesz a felejthetetlen találkozóhoz, hiszen a helyszínen minden olyan szolgáltatás igénybe vehető, ami a gondtalan kikapcsolódás kelléke.

A területen már péntek estétől a vasárnapi ebédig bezárólag enni és innivalókkal, illetve főételekkel várják a vendégeket, amelyeket a belépő ára tartalmaz. A rendezvény helyszínén ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre a GSX-R találkozón részt vevő Suzuki motorkerékpárosok számára, valamint kemping is igénybe vehető, amelyet a résztvevők 5,- € /személyenként, illetve éjszakánként használhatnak.

Jegyek az alábbi linken elérhetőek: https://www.suzuki-club.eu/produkt-kategorie/european-gsx-r-meeting-idm-zolder/

Egy kis ízelítő a tavalyi eseményről: