Shoei Suzuki GT-Air A bukósisak felajánlásból végül nemes adomány lett.

A Suzuki Motofest esemény részeként egy új, rendkívüli felajánlást tettek közzé a szervezők, miszerint az ORFK-OBB a Hungaroring és a Suzuki közösen egy Shoei Suzuki GT-Air bukósisakot bocsájtott árverésre. A kitűzött cél a társadalmi szerepvállalás és egy a motorosokhoz szorosan köthető szervezet munkájának a megsegítése. A csúcskategóriás versenysisak árveréséből befolyó összeg a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére került felajánlásra, így segítve ezzel áldozatos munkájukat, hogy a nap mint nap beérkező riasztásokat valóban gördülékenyen tudják kezelni.

Licitálni csakis az esemény ideje alatt és kizárólag a jelen lévő motortulajdonosok tudtak. A jó ügy és a csúcskategóriás bukósisak azonnal mozgósította az érdeklődőket, így az árverésre jó néhány ajánlat érkezett és szinte pillanatok alatt átlépte a 100.000,- Forintos küszöböt, ahonnan már csak néhány jelentkező kellett, hogy lezáruljon a licit.

Az ORFK-OBB a Hungaroring a Suzuki valamint a Magyar Mentőmotor Alapítvány képviseletében megjelentek közösen gratuláltak annak a sikeres licitálónak, aki végül magáénak tudhatta a Shoei Suzuki GT-Air csúcskategóriás versenysisakot.

A köszönet többszörösen járt József Repelik-nek hiszen a 150.000,- Forintos licit mellett további felajánlást is tett a Magyar Mentőmotor Alapítvány részére.

A Shoei Suzuki GT-Air bukósisak átadása Laczkó Máté motorversenyző aláírásával került a nagylelkű tulajdonosának birtokába, aki egyúttal üzlettársával közösen további 500.000,- Forint támogatást ajánlott fel a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára. Ezúton is hatalmas tisztelet jár az Úrnak és az üzlettársának a nagylelkű felajánlásért!

A szervezők hatalmas sikernek nevezték a Suzuki Motofest eseményen megvalósított felajánlásukat és nagy örömmel töltött el minden résztvevőt, hogy egy valódi nemes adomány koronázta meg a jótékonysági programot.