MULTIFUNKCIÓS KIJELZŐ

SUZUKI MULTIFUNKCIÓS KIJELZŐ CSOPORTSMD16

16"-os multifunkciós kijelző

Picture of SMD16

SMD12

12"-os multifunkciós kijelző

Picture of SMD12

SMD9

9"-os multifunkciós kijelző

Picture of SMD9

SMD7

7"-os multifunkciós kijelző

Picture of SMD7
 
Picture of SUZUKI MULTI-FUNCTION


PÁRATLAN KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉG

 A multifunkciós kijelzőnek köszönhetően a hajó és a hajómotor most globális időjárás-szolgáltatásokhoz kapcsolódhat, és a környezetével is folyamatos kapcsolatban van. A készülék képes a hajón lévő többi eszköz vezérlésére és működtetésére is.
 A műszer érintőkijelzővel rendelkezik, ezért egyetlen ujjal vezérelhető. 7, 9, 12 és 16 hüvelykes kijelzővel rendelhető.

Diagram of ULTIMATE CONNECTIVITY


A LEGFŐBB ELŐNY

 A Suzuki multifunkciós kijelzőn a Suzuki hajómotor minden üzemi adata látható, így könnyedén, egyetlen, jól áttekinthető képernyőn lehet nyomon követni a motor (v. motorok) teljesítményadatait.


SUZUKI Diagnostic System Mobile (SDS Mobile) mobilalkalmazás

 Az SDS Mobile képes együttműködni a multifunkciós kijelzővel. Az alkalmazás iOS és Android rendszerű készülékekre egyszerűen letölthető; nincs szükség külön, dedikált eszközre.

A multifunkciós kijelző diagnosztikai menüjének kiválasztásával a készülék 3 db QR-kódot jelenít meg.

Ha a kezelő az okostelefonnal beolvassa ezeket, az alkalmazás azonnal megkapja a motor műszaki és üzemi adatait: a motorszámot, az utolsó olajcsere óta eltelt üzemórák számát, az összes üzemórák számát, valamint a különböző fordulatszámokon futott órák számát.

Az adatok a telefonon egy fájlban tárolódnak, amelyet közvetlenül az alkalmazásból el lehet küldeni e-mail csatolásként a márkakereskedő részére.

Az SDS mobilalkalmazás és az e-mail szolgáltatás teljes mértékben díjmentesek.


PROMÓCIÓS VIDEÓ