Fontos tudnivalók a jelentkezésről

Kedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy gyárlátogatásunk felkeltette érdeklődését!

Ha szeretne bepillantást nyerni gyárunk életébe, jó helyen jár! Mielőtt regisztrálna, kérjük olvassa el a lenti információkat a sikeres jelentkezés és gyárlátogatás érdekében!

  1. A gyárlátogatáson történő részvételhez minden esetben regisztráció szükséges, amelyet a „Jelentkezés a gyárlátogatásra” fülre kattintva lehet megtenni. E-mail vagy telefonhívás formájában sajnos nem áll módunkban regisztrációját elfogadni. A jelentkezés akkor sikeres, ha a megadott e-mail címre megérkezik az általunk küldött a visszaigazoló levél.
  2. A Magyar Suzuki Zrt.-nél minden héten csütörtökön és pénteken van gyárlátogatás. A regisztráció során az alábbi három időpont közül lehet választani:
   • 8:00
   • 10:00
   • 12:30
   A foglaló rendszerbe 3-4 hónapra előre töltjük fel az időpontokat. Amennyiben 3 hónapnál távolabbi időpontot szeretne foglalni, kérjük, látogasson el később honlapunkra! Amennyiben 3-4 hónapon belül nem szerepelnek meghirdetett időpontok, akkor gyárunk ezen időszak alatt nem fogad látogatókat!
  3. Egy időpontra maximum 52 főt tudunk fogadni. Amennyiben a csoport létszáma ezt meghaladja, egymást követő időpontokat célszerű lefoglalni.
  4. Gyárlátogatásunk során a Prés-, Hegesztő- és Összeszerelő üzemet lehet megtekinteni. A teljes látogatás időtartama kb. 2 óra.
  5. 14 éven aluliak csak az Összeszerelő üzemet tekinthetik meg, így a látogatás ebben az esetben kb. 1,5 óráig tart. Amennyiben vegyes csoportról beszélünk, akkor a 14 éven aluliak egy nagykorú résztvevő felügyelete mellett várhatják meg, amíg a többiek megtekintik a Prés- és Hegesztőüzemet. Ezt követően a teljes csoport együtt folytatja útját az Összeszerelő üzembe, így a vegyes csoportoknak is kb. 2 órás időtartamra kell számítani.
  6. Alsó korhatárunk 6 év. Felső korhatár természetesen nincs, azonban a látogatás csaknem teljes ideje alatt állni, vagy sétálni kell, így a látogató saját érdekében az állóképességet valamint az egészségi állapotot figyelembe kell venni!
  7. A regisztráció során kérjük megadni a kapcsolattartó személy nevét, elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám), a csoport megnevezését (pl. cégnév, iskola, egyesület neve) és létszámát, hogy van-e 14 éven aluli a csoportban, és ha igen, milyen típusú látogatás lenne az ideális (csak szerelőüzem, vagy vegyes csoport). Miután az adatvédelmi nyilatkozat is elfogadásra került, a dátum és időpont kiválasztása következik.
  8. Fontos tudnia, hogy az érdeklődők minden lehetséges időpontot látnak, de csak azok közül tudnak foglalni, amelyek megfelelnek a korábban megadott létszámnak és a csoport típusának.
  9. Idegen nyelvű gyárlátogatást csak tolmáccsal érkező csoportoknak tudunk biztosítani.
  10. Az időpont lefoglalása után a megadott e-mail címre visszaigazoló üzenetet küldünk, melyben szerepelnek a megadott adatok, a választott dátum és időpont, illetve az érkezésre, látogatásra vonatkozó további információk. Visszaigazoló e-mailünkhöz egy pdf dokumentumot is csatolunk, melyet kérünk, hogy kinyomtatva, és aláírásukkal ellátva legyenek szívesek magukkal hozni a gyárlátogatás alkalmával.
  11. Amennyiben nem érkezik meg a levél, hiányos (pl. nem szerepel csatolmány) vagy valamilyen adat tévesen került rögzítésre, kérjük haladéktalanul keressen fel minket a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen.
  12. Teendők a regisztrációt követő változások esetén:
   - a csoport létszámának bővülése esetén az új jelentkező(ke)t külön kell regisztrálni a kiválasztott időpontra. Előfordulhat, hogy már nem áll rendelkezésre szabad hely, ebben az esetben az új jelentkezők sajnos nem tudnak csatlakozni a csoporthoz. Regisztráció nélkül senki nem vehet részt a gyárlátogatáson!
   - a csoport létszámának csökkenése vagy a látogatás meghiúsulása esetén kérjük, hogy haladéktalanul vegyék fel kapcsolatot kollégáinkkal a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen.

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, kérjük, olvassa el a Gyakran ismételt kérdéseket, vagy keressen fel minket a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen!

A 2019-es év időpontjaiért kérjük térjen vissza honlapunkra később!

 

JELENTKEZÉS A GYÁRLÁTOGATÁSRA