Fontos tudnivalók a jelentkezésről

Kedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy gyárlátogatásunk felkeltette érdeklődését!

Ha szeretne bepillantást nyerni gyárunk életébe, jó helyen jár! Mielőtt regisztrálna, kérjük olvassa el a lenti információkat a sikeres jelentkezés és fennakadásmentes gyárlátogatás érdekében!

  • Gyárlátogatáson történő részvételhez minden esetben regisztráció szükséges! Regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mail vagy telefonhívás formájában nem. 
  • A Magyar Suzuki Zrt.-nél csak csütörtökönként és péntekenként van látogatás, az ünnepnapok és zárlat alá eső időszakok kivételével. A hét többi napján nem tudunk látogatókat fogadni. Az alábbi három időpontban indítunk csoportokat:
   • 8:00
   • 10:00
   • 12:30
   A foglaló rendszerünkbe maximum 3-4 hónapra előre töltjük fel az időpontokat. A zárlat alá eső időszakokról kezdőoldalunkon, a "Gyárlátogatás 2019-ben is!" fül alatt tud tájékozódni.

  • Egy időpontra maximum 52 főt tudunk fogadni. Amennyiben a csoport létszáma ezt meghaladja, egymást követő időpontokat célszerű lefoglalni.
  • Gyárlátogatásunk során a Prés-, Hegesztő- és Összeszerelő üzemet lehet megtekinteni. A teljes látogatás időtartama kb. 2 óra.
  • 14 éven aluliak csak az Összeszerelő üzemet tekinthetik meg, így a látogatás ebben az esetben kb. 1,5 óráig tart. Amennyiben vegyes csoportról van szó, a 14 éven aluliak egy nagykorú résztvevő felügyelete mellett várhatják meg, amíg a többiek megtekintik a Prés- és Hegesztőüzemet. Ezt követően a teljes csoport együtt folytatja útját az Összeszerelő üzembe, így a vegyes csoportoknak is kb. 2 órás időtartamra kell számítani.
  • Alsó korhatárunk 6 év. Felső korhatár természetesen nincs, azonban a látogatás csaknem teljes ideje alatt állni, vagy sétálni kell! Így a látogató saját érdekében az állóképességet, valamint az egészségi állapotot célszerű figyelembe venni!
  • Idegen nyelvű kíséretet nem tudunk biztosítani! Külföldi csoportok saját tolmács segítségével tudnak részt venni a gyárlátogatáson.
  • A foglalórendszerben minden lehetséges időpont látható a fennmaradó szabad létszámmal együtt, azonban csak azok kiválaszthatóak, amelyek megfelelnek a korábban megadott adatoknak.
  • A jelentkezés a megadott e-mail címre kiküldött visszaigazoló levélben található megerősítő link megnyitásával vális sikeressé. Ezt követően még egy e-mail érkezik a további tudnivalókkal, és a belépéshez szükséges pdf dokumentummal.
  • Amennyiben nem érkezik meg a visszaigazoló levél a regisztrációt követően, hiányos (pl. nem szerepel csatolmány) vagy valamilyen adat tévesen került rögzítésre, kérjük haladéktalanul keressen fel minket a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen.

  • A látogatás napján kb. 10-15 perccel a foglalt időpont előtt érdemes érkezni: a késés a program időtartamát rövidíti, az időpont csúsztatására nincs lehetőség. Továbbá a korábban érkezők sem tudják hamarabb megkezdeni a programot, nem lépthetnek be a gyár területére a kísérőink nélkül.

  • Teendők a regisztrációt követő változások esetén:
   - a csoport létszámának bővülése esetén az új jelentkező(ke)t külön kell regisztrálni a kiválasztott időpontra. Előfordulhat, hogy már nem áll rendelkezésre szabad hely, ebben az esetben az új jelentkezők sajnos nem tudnak csatlakozni a csoporthoz. Regisztráció nélkül senki nem vehet részt a gyárlátogatáson!
   - a csoport létszámának csökkenése vagy a látogatás meghiúsulása esetén kérjük, hogy haladéktalanul vegyék fel kapcsolatot kollégáinkkal a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen.
   - a termelés előre nem tervezett változása befolyásolhatja a nyitott, ill. zárlat alá eső időszakokat. Ilyen esetben haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a regisztráció során megadott elérhetőségek valamelyikén a jelentkezőkkel.

Amennyiben nem kapott választ minden kérdésére, kérjük, olvassa el a Gyakran ismételt kérdéseket, vagy keressen fel minket a factoryvisit@suzuki.hu e-mail címen!

 

JELENTKEZÉS A GYÁRLÁTOGATÁSRA