FelkészülTÉL?

A Magyar Suzuki Zrt. üzleti tevékenysége mellett megalapítása óta nagy gondot fordít a társadalmi szerepvállalásra. A vállalat elkötelezetten segíti kulturális, szociális és gazdasági környezetének szereplőit, résztvevőit, hiszen a saját dolgozók, az üzleti partnerek, a vásárlók, a helyi közösségek iránti elkötelezettség megtérülő befektetés, amely hosszú távon tovább növeli a vállalat versenyképességét és fenntarthatóságát.

 

 

Aktuális program

FelkészülTÉL?

A rendezvény képgalériája elérhető itt.

 

2014. november 22., szombat

10.00–13.00, Esztergom

 

A rendőrség és a Magyar Suzuki Zrt. közös esztergomi „FelkészülTÉL?” akciójának keretében három helyszínen, külön erre a célra felállított sátrakban rendőrségi szakemberek vizsgálják meg ingyenesen az odavitt autókat, hogy megfelelnek-e a téli közlekedés követelményeinek.

A Tesco parkolójában, a Park Center Aldi felőli parkolójában, valamint a bazilika alsó, ingyenes parkolójában a rendőrségi szakemberek olyan hibákra is felhívják az autósok figyelmét, amelyek miatt a forgalomban bírságolhatnának is. Tipikusan ilyen a lámpák és a fényszórók beállítása, ami a téli látási viszonyok között erősen felértékelődik. A szakértők olyan kérdésekben is tanácsot adnak, amiket a helyszínen nem tudnak úgy orvosolni, mint a lámpák beállítását.

Azok között, akik az akció helyszínein bedobják a gyűjtőládákba a FelkészülTÉL? kvízkérdéseire adott válaszokat, a szervező Magyar Suzuki Zrt. és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínenként egy-egy téli gumikészletet, továbbá ajándékcsomagokat sorsol ki. (A nyereményjáték szabályzata megtekinthető itt, illetve a helyszíneken.)

 

Letölthető dokumentumok:

 

KVÍZJÁTÉK  ÉS TUDNIVALÓK A TÉLI FELKÉSZÜLÉSHEZ ÉS KÖZLEKEDÉSHEZ

A NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA