Hírek

 • TEAM TOTH SUZUKI ELSŐ VERSENYE – MX OB, MONOR
  2015. 04. 27.

  Az idei MX Magyar Bajnokság első fordulóján jól indított azújként debütáló Team Toth Suzuki, akiket a Magyar Suzuki Zrt. is büszkén támogat. Tóth Ádám csapatfőnök két reménysége MX 1-ben a 16 éves Szőke Márk, MX 2-ben 20 éves Pergel Márk. A csapat már szombaton megérkezett a helyszínre, és már a verseny előtti napon is remek hangulat övezte a versenysátrat. Vasárnap reggel megkezdődött a szabad, illetve mért edzés.

  Bővebben
 • EGY ÚJABB LÉPÉS – MOTO GP, VALENCIA

  A szezon utolsó futama sohasem unalmas, de most még az időjárás is gondoskodott arról, hogy a Moto Gp idei 18. futamán ne lehessen előre borítékolni a végeredményt. A rajt előtt már gyülekeztek a nem sok jóval kecsegtető felhők a Ricardo Tormo versenypálya felett a spanyolországi Valenciában, majd a leeső könnyű eső igencsak megkeverte a kártyákat.

  Bővebben
 • MXGP - NÉMETORSZÁG
  2014. 06. 24.

  Clement Desalle a Rockstar Energy Suzuki gyári versenyzője, ebben a szezonban negyedik alkalommal vezette diadalra RM-Z450-ét.

  Bővebben
 • ST JEAN D'ANGELY, FRANCIAORSZÁG
  2014. 06. 05.

  Száraz, kemény, és kihívásokkal teli. Ezek jellemezték St Jean d’Angelyt, a bajnokság kilencedik állomását, ahol a Rockstar Energy Suzuki versenyzője, Clement Desalle szuper teljesítményt nyújtva begyűjtötte mind a két futamgyőzelmet, és ezzel együtt a szezon harmadik diadalát aratta, a lelkes, harminckétezres tömeg előtt.

  Bővebben
 • GYŐZELEM A NW200-ON!
  2014. 05. 19.

  William Dunlop a Tyco Suzuki GSX-R1000 nyergében megszerezte első nemzetközi superbike futamgyőzelmét szombaton, Észak-Írországban a North West 200-on.

  Bővebben
 • WSBK - 4. FORDULÓ IMOLA, OLASZORSZÁG
  2014. 05. 13.

  Küzdelmes hétvégén van túl a Voltcom Crescent Suzuki csapata. Laverty sokat küszködött, hogy a Yoshimura tuning GSX-R1000-essel megtalálja az összhangot az Enzo e Dino Ferrari versenypályán.

  Bővebben
 • MXGP - TALAVERA DE LA REINA, SPANYOLORSZÁG
  2014. 05. 13.

  Clement Desalle a Rockstar Energy Suzuki versenyzője megszerezte az idei szezon első dupla győzelmét az RM-Z450-el, a bajnokság hetedig futamán Spanyolországban. Ez a diadal a második GP győzelme a 2014-es sorozatban.

  Bővebben
 • WSBK - 3. FORDULÓ ASSEN
  2014. 04. 30.

  A hollandiai Assen sok szempontból különleges hely, nem csak a versenyzők hanem a rajongók számára egyaránt. Ennek egyik oka lehet, hogy minden körülmény mellett igazán élvezetes versenyben gyönyörködhet a nagyérdemű publikum.

  Bővebben
 • MX1 GP - TRENTINO, OLASZORSZÁG
  2014. 04. 15.

  Clement Desalle a Rockstar Energy Suzuki versenyzője nyerte az idei MX1 Gp negyedik fordulóját, az olaszországi Trentinoban.

  Bővebben
 • SUZUKI TAVASZI TESZTHETEK
  2014. 04. 01.

  FEDEZD FEL A TÚRÁZÁS ÚJ DIMENZIÓJÁT!

  Bővebben
 • MOTO GP - SEPANG TESZT, ÚJRATÖLTVE
  2014. 03. 04.

  A Suzuki Moto Gp tesztcsapat háromnapos, sepangi tesztjét összefoglalva, sikerült új irányokat találni és erősebb teljesítményt nyújtani, miután számtalan új beállítást és alkatrészt kipróbáltak.

  Bővebben
 • MX1 GP NYITÁNY - KATAR
  2014. 03. 03.

  A Katari reflektorok fényében elrajtolt az idei MX1 világbajnokság. A Rocksar Energy Suzuki két versenyzője, Clement Desalle és Kevin Strijbos hetedik és nyolcadik helyen zárták ezt az első világbajnoki fordulót gyári RM-Z450-eseik nyergében.

  Bővebben
 • LAVERTY BEGYŰJTÖTTE AZ IDEI SZEZON ELSŐ WSBK FUTAMGYŐZELMÉT!
  2014. 02. 25.

  Eugene Laverty parádés győzelmet aratott Voltcom Crescent Suzukiján, a superbike világbajnokság nyitó fordulóján az ausztráliai Phillip Islandon, így 2010 után újból a Suzukinak is szólt a himnusz.

  Bővebben
 • WSBK HIVATALOS TESZT AUSZTRÁLIA - 2. NAP
  2014. 02. 18.

  A kétnapos Phillip Islandi hivatalos teszt végén a Voltcom Crescent Suzuki csapat mindkét versenyzője a top háromban végzett a végső összesítésben, miután a Alex Lowes a befejező napon a második legjobb időt szerezte meg.

  Bővebben
 • SUZUKI MOTO GP PROJECT - SEPANG TESZT
  2014. 02. 10.

  A Suzuki Moto Gp fejlesztő csapata is részt vett az idei első hivatalos Moto Gp teszten a malajziai Sepang-ban.

  Bővebben
 • A SUZUKI 2014-ES WSBK FEGYVERE
  2014. 02. 07.

  Most csütörtökön hullott le a lepel a Crescent idei versenygépeiről a csapat főhadiszállásán, az angliai Dorset-ben.

  Továbbiak

  Bővebben