Megújult a Suzuki Swift!

Az újjászületett Swifttel végre Ön is szabadon engedheti a fantáziáját! A legendás autó immár megújult kiadásban érkezik a magyar piacra.


Karakteres design és sportosság

Aki eddig is rajongott a népszerű autóért, annak most sem fog csalódást okozni, sőt: az új Swift megőrizte a kocsi jellegzetes, egyedi design alapelemeit. Sportos kialakítása az újfajta fekete, a hátsó oszlopon található betétnek köszönhetően még mutatósabb.

Komfortos belső tér

Azonban a kocsi azok tetszését is elnyeri, akik eddig nem vezettek Swiftet! Ehhez a stílusos külsején kívül a jármű belső tere is hozzájárul, amely a vezető szempontjai szerint tervezett megoldásokkal remekel: az új Swift műszerfala áttekinthető és stílusos, utas- és csomagtere kibővített helyet nyújt utasoknak és csomagoknak egyaránt.

Korszerű technológiai megoldások a biztonságos autózásért

Mindemellett a biztonság is fontos szempont a megújult Swiftben. Fejlett biztonsági érzékelőrendszerrel rendelkezik, így a vezetővel együttműködve ő is figyeli az utat, a többi járművet és a gyalogosokat.

Kiemelkedő teljesítmény

Az új Swift kétféle motorral választható, amelyek eltérő karakterisztikával rendelkeznek. Az 1.0 BOOSTERJET egy közvetlen üzemanyagbefecskendezéses turbótöltésű motor, az 1.2 DUALJET pedig hengerenkénti kettős befecskendezésű rendszerrel működik, így a városi közlekedéstől a sportos országúti autózásig számos helyzetben kitűnően megállja a helyét.

Smart Hybrid

A kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás érdekében alkalmaztuk a Suzuki új „SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki)” enyhe hibrid rendszerét*, amelynél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Érdeklődjön az új Swift modellről a márkakereskedéseinkben!

*1.0 BOOSTERJET motorral vagy 1.2 DUALJET motorral felszerelt GLX 5MT modelleknél.