INAZUMA 250Z

Egy szikra, amely bennünk lobban lángra

1 599 000 Ft
Akciós

INAZUMA 250Z

Egy szikra, amely bennünk lobban lángra

Akár munkába, akár szórakozni mész, páratlan közlekedési eszköz az INAZUMA 250. Stílusos, kényelmes, és különösen egyenletes teljesítményt nyújt, köszönhetően fejlett a injektoros, kétdugattyús motorjának.

Izgalmas utcai motorkerékpárként kifejezetten a megbízható és költséghatékony közlekedési eszközök iránti növekvő igények kielégítésére lett kifejlesztve, tele kecses karosszériába csomagolt, felhasználóbarát funkciókkal, megbízható Suzuki-minőségben.

Jogosítvány kategória
A2 A

1 599 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

248cm3-es folyadékhűtésű SOHC soros kéthengeres motor

248cm3-es folyadékhűtésű SOHC soros kéthengeres motor

Alacsony és közepes fordulatszámon felhasználóbarát tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek változatos vezetési körülményekre teszik alkalmassá.

Multifunkcionális műszerfal

Multifunkcionális műszerfal

Számos információ leolvasható róla. Középen található a nagyméretű, analóg fordulatszámmérő, digitális sebességfokozat-kijelzővel. Jobbra tőle található a digitális folyadékkristályos (LCD) sebességmérő, a kilométer-számláló, a két külöböző napi kilométer-számláló, az óra, az üzemanyagszint-mérő, a szerviz-visszaszámláló, az állítható fordulatszám-kijelző, balra pedig a fénydiódás (LED) kijelzők.

Üzemanyag-befecskendező rendszer

Üzemanyag-befecskendező rendszer

Elektronikusan szabályozza az üzemanyag térfogatáramát és a befecskendezés időzítését a vezetési körülményekhez optimalizált értékekre a különböző érzékelők adatai alapján, az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében. Stabilabb alapjáratot és teljesítményt, valamint egyenletes gázreakciót biztosít.

Sportos váz

Sportos váz

Az INAZUMA 250 duplabölcsős vázát úgy alakították ki, hogy különböző vezetési stílusok esetén is elegendő támasztékot nyújtson, és védje a naked bike látható, feltűnő alkatrészeit.

További részletek

  • Az első és hátsó hidraulikus fékek egyenletes, szabályozott fékerőt nyújtanak a városi utak ingázásainál és az országúti túrázásoknál.

  • A hatsebességes váltó szorosan illeszkedik a motor kialakításához, a hosszú löketű hengerek megnövelik az alacsony és közepes fordulatszám-tartományban leadott teljesítményt.

  • A tengelykapcsoló típusú kiegyensúlyozó tengelyre kapcsolódó főtengely csökkenti a motor vibrációját, és komfortosabbá teszi a motorozást.

  • A duplabölcsős vázat úgy alakították ki, hogy különböző vezetési stílusok esetén is elegendő védelmet nyújtson, és védje a motorkerékpár látható alkatrészeit.
  • Az első teleszkópvilla elnyeli a bukkanókat, hogy zökkenőmentes utazást biztosítson a kátyús városi utakon és a gyors országutakon egyaránt.

  • A hátsó lengéscsillapítót elrejtették a motor külsejének kihangsúlyozása érdekében. A hátsó felfüggesztés hét fokozatban állítható rugó-előfeszítése még sokoldalúbbá teszi a motort.

  • A kormányrúd kialakítása kényelmes testtartást tesz lehetővé. A fékkart a motoros öt fokozatban állíthatja.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

248cm3

Teljesítmény

24LE

Nyomaték

22Nm

Menetkész tömeg

183kg

Ülésmagasság

780mm

Üzemanyagtank

13.3L

Motor típusa
Négyütemű, kéthengeres, folyadékhűtéses, SOHC
Furat x Löket
53.5 mm x 55.2 mm
Sebességváltó
6-sebességes mechanikus
Teljesítmény
18 kW (24 LE) / 8500 rpm
Nyomaték
22 Nm / 6500 rpm
Hosszúság
2145 mm
Szélesség
760 mm
Magasság
1075 mm
Tengelytáv
1430 mm
Szabad magasság
165 mm
Első futómű
Teleszkópvilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
110/80-17M/C (57H), tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
140/70-17M/C (66H), tömlő nélküli

További modellek