Burgman 650 Executive

Kiugró teljesítmény

3 148 000 Ft

Burgman 650 Executive

Kiugró teljesítmény

BURGMAN. Ez a név a kétkerekű luxus szinonimája.

A BURGMAN újraértelmezte a motorozás élményét a motorosok egész nemzedéke számára. Valaha elképzelhetetlen módon hozta össze a teljesítményt és a kényelmet. Új gondolkodásmódot jelentett a motorosok számára, amellyel az élvezetek és a szabadság karnyújtásnyira kerül.

Most pedig útjára indul a 2015-ös BURGMAN 650. Az vezetés sosem jelentett még ekkora szabadságot. A teljesítmény soha nem áramlott ilyen könnyedén. Minden mozzanat simának és kecsesnek érződik. Minden út arra vár, hogy meghódítsd. Az országutakon a BURGMAN 650-nek nincs versenytársa. A teljesítmény olyannyira kézzel fogható, hogy minden távolság csekélynek tűnik. Felemelő érzés. Olyan, amiből árad az inspiráció. A könnyed gyorsulás, a visszaváltás, a manőverezés a forgalomban vagy éppen városi rejtekutakon mind valóságos csúcsteljesítmény. A kezelhetőség magabiztossá tesz, a vezetés oly kényelmes, hogy hosszú út után is élénknek és kipihentnek érezheted magad. A BURGMAN 650 így ösztönöz, hogy tágítsd a határokat.(így a BURGMAN 650 lehetővé teszi azt számodra/képessé tesz arra, hogy sokkal/még tovább menj.)

Jogosítvány kategória
A

3 148 000 Ft

Válaszd ki a hozzád legközelebbi márkakereskedőnket!

Márkakereskedéseink

Fő jellemzők

Felső kategóriás teljesítmény

Felső kategóriás teljesítmény

638 cm3-es folyadékhűtésű EURO4-es motor akkora erőt képvisel, amekkorára szükséged van. Megfelel a legújabb európai környezetvédelmi és emissziós szabályoknak, így már a környezetet is kevésbé szennyezed vele.

35 százalékkal kisebb súrlódás

35 százalékkal kisebb súrlódás

A Suzuki megújult fokozatmentes elektronikus váltója új tengelykapcsoló-tárcsákat tartalmaz, így 35%-kal csökken a súrlódás.

Ragyogó kiegyensúlyozottság

Ragyogó kiegyensúlyozottság

A csőváz és az alumíniumötvözet lengőkar úgy pozicionálja a motort és a sebességváltót, hogy a robogó kiegyensúlyozott és mozgékony legyen. A váz megörökölte az 1595 mm-es tengelytávot a korábbi Burgman modellektől a sportosság és jó kormányozhatóság érdekében, az új kialakítású, keskenyebb hátsó résztől kecsesebb, sportosabb lett. A 110 mm-es első és 100 mm-es hátsó kerékamplitúdó elősegíti a zökkenőmentes motorozást.

Letisztult külső

Letisztult külső

Az új, háromszög keresztmetszetű kipufogódob kecsessé teszi a kipufogórendszert. Úgy lett kialakítva, hogy a BURGMAN 650 károsanyag-kibocsátása kielégítse a legszigorúbb előírásokat is.

Légy képben!

Légy képben!

A tudás hatalom, ezért a BURGMAN 650 műszeregysége folyamatosan tájékoztatja a motorost. A nagyméretű, könnyen leolvasható analóg sebességmérő és fordulatszámmérő számlapok között helyezkedik el a digitális kijelző, amelyen látszik a kilométer-számláló, a két napi kilométer-számláló, az üzemanyagfogyasztás-mérő, az üzemanyagszint-jelző, a hűtőfolyadék hőmérsékletének kijelzője, a hőmérő, a pontos idő, az olajszintjelző, az olajcserére figyelmeztető kijelzés, a vezetési mód kijelzője (utazó vagy nagy teljesítményű üzemmód) és a sebességfokozat kijelzése (kézi üzemmódban). *Szemléltetés gyanánt a képen valamennyi fény és jelzés be van kapcsolva.

Magas szintű biztonság

Magas szintű biztonság

Biztonsági technológiák őrködnek az Új Burgman 650-re. A Suzuki fejlett indításgátló rendszere (SAIS) és a tulajdonos kulcsába épített elektronikus azonosító rendszer meggátolja, hogy illetéktelen személyek beindíthassák a motort. Ezen túlmenően a gyújtáskapcsolót mágneses fedél védi, amelyet csak a gyári kulcs nyit.

ABS-támogatás

ABS-támogatás

A blokkolásgátló fékrendszer (ABS)* segítségével a robogó maximálisa a motoros uralma alatt tartható, a kerekek erős fékezéskor sem blokkolnak.
* Az ABS rendszer működését befolyásolhatják az útviszonyok (pl. nedves, laza, egyenetlen talaj), illetve nem képes kivédeni oldalirányú csúszását kanyarban.

Minden elfér!

Minden elfér!

A Burmgan 650 méretes tárolóhelyet kínál a felszerelés számára. A hatalmas 50 literes ülés alatti csomagtartó két zárt bukósisak tárolására alkalmas, és világítással is rendelkezik az éjszakai kényelemért. A kábelzárral kívül is rögzítheted a bukósisakot, ha a csomagtartóban csomagokat szállítasz. A kormányrúd alatti három rekeszben elférnek a térképek és az egyéb tárgyak, amelyekre utazás közben szükséged lehet. Az egyikben egyenáramú aljzat található, amely ideális akár mobiltelefon vagy GPS töltésére.

További részletek

  • A kormányrúdon található gombok többszöri megnyomásával három különböző – két teljesen automata (utazó és nagy teljesítményű) és egy kézi – sebességváltó üzemmód közül választhatsz. Az utazó üzemmód maximalizálja a hatásfokot normál utazósebességen, és zökkenőmentes, szinte teljesen egyenletes teljesítményleadást biztosít a könnyed motorozás érdekében. A nagy teljesítményű üzemmód nagyobb lökettel válaszol a gázkar meghúzására. Kézi üzemmódban a hüvelykujjaddal kapcsolgathatsz öt előre beállított sebességfokozat között a páratlan vezetési élményért.

  • A teljesen megújult Eco Drive kijelző a minél kisebb környezeti hatásokkal járó vezetésre ösztönöz. A műszeregységen található Eco Drive jelzőfény akkor ég, ha a motort üzemanyag-takarékosan vezetik, így segíti a motorost a fogyasztást csökkentő technikák elsajátításában.

  • Az első és hátsó tárcsafékek megnyugtató fékerőt biztosítanak. Az úszótárcsás első fékeket megújították az egyenletesebb fékezési teljesítmény érdekében. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS)** maximálisan a motoros uralma alatt tartja a robogót, nagy fékezésekkor nem engedi blokkolni a kerekeket. Az ABS-egység 55%-kal kisebb súlyú, mint az előző modellen.
  • A szélvédő formája kiválóan véd a széltől, és tökéletes kilátást biztosít az útra. Elektromosan állítható a motoros magasságának megfelelően. A szűk parkolások kényelmesebbé tételére a visszapillantó tükrök egy gombnyomásra behúzhatók.

  • Az ülés optimális méretű, vastagon párnázott a luxus és a kényelem biztosítására még hosszú utakon is. A vezető háttámlája 50 mm-es tartományban állítható előre és hátra az optimális támasztás érdekében. Szerszámot nem igényel.

  • A karral behúzható rögzítőfék további nyugalmat kölcsönöz a motoros számára. A kar új, esztétikus formát kapott, könnyebb elérni és behúzni.

  • A hátsó háttámla határozottan támogatja az utast, további komfort és biztonságérzéssel kiegészítve.

Műszaki adatok

Hengerűrtartalom

638cm3

Üzemanyagfogyasztás*

4.8L / 100km

Teljesítmény

56LE

Nyomaték

62Nm

Menetkész tömeg

277kg

Ülésmagasság

760mm

Motor típusa
Négyütemű, kéthengeres, folyadékhűtéses, DOHC
CO2 kibocsátás*
109 g / km
Furat x Löket
75.5 mm x 71.3 mm
Üzemanyagtank
15 L
Sebességváltó
CVT
Teljesítmény
41 kW (56 LE) / 7000 rpm
Nyomaték
62.0 Nm / 5000 rpm
Hosszúság
2265 mm
Szélesség
810 mm
Magasság
1420 mm
Tengelytáv
1585 mm
Szabad magasság
125 mm
Első futómű
Teleszkópvilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Hátsó futómű
Lengővilla, tekercsrugó, olajcsillapítás
Első fék
Dupla tárcsa
Hátsó fék
Tárcsa
Első gumiabroncs
120/70R15M/C (56H), tömlő nélküli
Hátsó gumiabroncs
160/60R14M/C (65H), tömlő nélküli
*
A számítás a Worldwide Motorcycle Test Cycle (WMTC) szerinti kipufogógáz-kibocsátás mérési feltételrendszeren alapul. A tényleges üzemanyag-fogyasztás és a hatótávolság bizonyos tényezők függvényében eltérhet a fenti értéktől.

További modellek